چهارشنبه 3 دی 1404

بازداشت «پروانه سلحشوری» صحت ندارد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
بازداشت «پروانه سلحشوری» صحت ندارد

در پی ادعای برخی از رسانه‌ها مبنی بر بازداشت «پروانه سلحشوری»، با پیگیری خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مشخص شد که این خبر صحت ندارد.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی - قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، برخلاف ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر بازداشت «پروانه سلحشوری» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، براساس پیگیری‌های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مشخص شد که این خبر صحت ندارد.

براساس پیگیری خبرنگار ما مشخص شد که صبح امروز، «پروانه سلحشوری» نماینده مجلس شورای اسلامی برای پیگیری برخی پرونده‌های خود مبنی بر افترا و نشر اکاذیب به دادسرا مراجعه می‌کند و پس از انجام امور قضایی خود محل دادسرا را ترک می‌کند.

طبق پیگیری‌های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، اتهام سلحشوری نشر اکاذیب و افترا بود که بعد از اخذ آخرین دفاعیات از وی در دادسرا با تأمین قرار مناسب آزاد شد.

انتهای پیام /