سه‌شنبه 10 شهریور 1405

بازداشت 2 کلاهبردار اینترنتی میلیاردی

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
بازداشت 2 کلاهبردار اینترنتی میلیاردی

فرمانده انتظامی استان مازندران از دستگیری 2 کلاهبردار اینترنتی که با آگهی استخدام و کاریابی در شبکه‌های اجتماعی از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند، خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار «مرتضی میرزایی» با اعلام خبربازداشت 2 کلاهبردار اینترنتی میلیاردی، گفت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتای این فرماندهی مبنی بر کلاهبرداری از وی به صورت اینترنتی و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی وی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

*س_بیشتر بخوانید:_س* *س_خسارت 60 میلیاردی 2 کلاهبردار به برندهای چای کشور_س* *س_کلاهبردار «باهوش» به دام پلیس افتاد_س*

وی تصریح کرد: کاراگاهان و کارشناسان پلیس آگاهی با انجام تحقیقات از مالباخته در بررسی‌های اطلاعاتی و فنی دریافتند، افرادی ناشناس در شبکه‌های اجتماعی با تبلیغات و آگهی کاریابی و استخدام در شرکت‌های مختلف و هدایت افراد به درگاه جعلی بانک برای پرداخت هزینه ثبت نام اولیه اقدام به دریافت اطلاعات حساب بانکی آنان می‌کنند.

فرمانده انتظامی استان مازندران، اظهار کرد: ماموران پلیس فتا با دریافت این اطلاعات و شناسایی متهمان به کلاهبرداری رد این افراد را در یکی از استان‌های مرکزی کشور شناسایی کردند.

سردار میرزایی افزود: با هماهنگی قضائی ماموران پلیس فتا با شناسایی مخفیگاه متهمان این افراد را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه در یکی از شهرستان‌های مرکزی کشور دستگیر کردند که در بازرسی از مخفیگاه یکی از متهمان 27 عدد سیم کارت، 7 دستگاه تلفن همراه، 4 قطعه سکه بهار آزادی و مبلغ 44 میلیون ریال وجه نقد کشف شد.

وی با بیان اینکه متهمان در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی و کلاهبرداری 3 میلیارد و 420 میلیون ریالی اقرار کردند، افزود: متهمان با ایجاد درگاه جعلی بانکی در شبکه‌های اجتماعی و هدایت افراد به این درگاه جعلی بانکی اطلاعات حساب بانکی شهروندان را سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان می‌کردند.