بازدید سرزده دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه از بازار روز دهدشت
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهگیلویه در بازدید سرزده با همراهی معاون شهرداری از نزدیک بازار را رصد و پای درد دل بازاریان نشست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهگیلویه در بازدید سرزده با همراهی معاون شهرداری از نزدیک بازار را رصد و پای درد دل بازاریان نشست.
یکی از کاسبان از وضعیت بهداشتی این بازار گلایه داشت و گفت: از طرف شهرداری هیچ نظارتی بر تنها سیرویس بهداشتی انجام نمی شود و در جهت افزایش این سرویس ها اقدامی در طول این چند سال از آغاز به کار این بازار صورت نگرفته است.
کاسب دیگری گفت: بازار روز دهدشت بگونهای است که اگر آتش سوزی و یا هر حادثه دیگری رخ دهد، نیروهای آتش نشانی و امدادی نمی توانند به راحتی تردد کند و تا به واحد مورد نظر اسیب رسیده برسد کار از کار خواهد گذشت.
یکی دیگر از کسبه گفت: خیابان منتهی به بازار روز را یک طرفه کردند، اما خودرویی که وارد شود نمی داند از کجا باید خارج شود!
وی گفت: هیچ آژانسی وارد این خیابان نمی شود، چون موقع برگشت باید مسافت زیادی را دنده عقب برود.
دادستان عمومی و انقلاب کهگیلویه بعد از شنیدن سخنان و درد دل و گلایه کاسبان گفت: با بازرسی انجام شده خیابان ورودی بازار روز، مشکل اساسی دارد و گلایه بازاریان در این خصوص بحق است.
عبدالله سعادتیان افزود: با جلسه ای که با مسئول شهرداری انجام خواهد گرفت مشکلات بیان شده یک به یک مطرح و برای رفع آنها اقدام می شود.
انتهای پیام /