بازدید عشقی از ایران خودرو / قیمت گذاری دستوری حذف می شود؟
![بازدید عشقی از ایران خودرو / قیمت گذاری دستوری حذف می شود؟](https://static3.gostaresh.news/thumbnail/GaPw1DpzzQPt/wPkmNCj1V44q6tR2EOJTeoBbO6sGPeQ7HxB08PirCOIXxfABePuQKfMdh66pEg41n5Be7CQiM-qsMukNJjH4ruKmTfyssoVWZIlSYr719GWuTRMEdvA5mXBs2cue3t0ZsExF6rkFCxci7j_MFQFH4fkPcwyAcwCUx5JIMESgw4E,/مجید-عشقی.jpg)
مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، امروز به همراه رضا عیوضلو عضو هیئت مدیره این سازمان از شرکت ایرانخودرو بازدید خواهند کرد.
دو هفته قبل بود که پژو 207 یکی از خودروهای پرمتقاضی ایرانخودرو در بورس کالا با موفقت عرضه شد و پیگیریهای سازمان بورس تا عرضه کامل تمامی خودروهای پرمتقاضی دو شرکت ایرانخودرو و سایپا تا آخر امسال ادامه خواهد داشت.
این آغازی خواهد بود بر پایان قیمتگذاری دستوری در صنعت خودرو، که با پیگیری مستمر سازمان بورس در حال رسیدن به سرانجام نهایی است.
سرانجامی که در آن دست دلالان از هزاران میلیارد رانت قطع شده و از این پس این سود به جیب سهامداران عدالت و سایر سرمایهگذاران بازگشته و خودروهای پرمتقاضی نیز ارزانتر از بازار آزاد به دست مصرفکنندگان خواهد رسید.