یک‌شنبه 3 اسفند 1404

بازیافت

بازیافت

خبرگزاری تسنیم

حدوداً 160 هزار کیسه پلاستیکی در دقیقه مصرف می‌شود و هرساله چیزی در حدود 5 تریلیون کیسه پلاستیکی مصرف خواهد شد که این حجم می‌تواند 2 برابر مساحت کشور فرانسه را بپوشاند.

وب‌گاه عصر ایران

در حال حاضر 94 کشور ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از کیسه پلاستیکی اعلام کرده‌اند و برخی کشورها نیز در ازای ارایه کیسه پلاستیکی مبالغی را دریافت می‌کنند.

خبرگزاری دانا

سوم جولای، روز جهانی بدون پلاستیک، ابتکاری جهانی برای ارتقاء آگاهی از محیط زیست با تشویق همگان برای منع استفاده از کیسه‌های پلاستیکی است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

لوله یو پی وی سی دارای مشخصه های منحصر به فردی است. همین امر جای پای آن را در اغلب صنایع و در تولید انواع تاسیسات به‌خوبی باز کرده است.

وب‌گاه الف

در گفت‌وگویی که با پروفسور مسعود درخشان انجام شد تاریخ مختصر نفت و آینده انرژی بررسی شد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - افزایش باتری‌های استفاده‌شده موجب ایجاد نگرانی‌های زیست‌محیطی شده است، پژوهشگران چینی در این زمینه توانستند با بازیافت کبالت حلقه‌بسته از باتری‌های لیتیوم‌یونی تا حدی این تهدید را به فرصت تبدیل کنند.

وب‌گاه الف

معاون پردازش و دفع سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: دریاچه شیرابه به وسعت 18 هزار هکتار و عمق 2 متر که در طول سالیان دراز تشکیل شده بود، کاملا خشک شده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

معاون پردازش و دفع سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از خشکاندن دریاچه شیرابه 18 هزار هکتاری جنوب تهران خبر داد.

خبرگزاری فارس

وب‌گاه مشرق نیوز

طراحی پلاستیک گیاهی قوی در محیط که به قند تبدیل می‌شود.

خبرگزاری تسنیم

شورای اقتصاد با درخواست وزارت نیرو برای سرمایه‌گذاری در اجرای پروژه‌های احداث بخش بخار نیروگاه‌های گازی سلطانیه، زاگرس، خلیج‌فارس، گلستان، سمنان، خرمشهر و شهید کاوه موافقت کرد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان با استفاده از نانوخوشه‌ها، جوهری ساختند که می‌تواند در تجزیه قطعات الکترونیکی و بازیافت مجدد آن‌ها نقش کلیدی داشته باشد. وسایل الکترونیکی جزء جدایی‌ناپذیر جامعه مدرن هستند، اما زباله‌های الکترونیکی چالشی پیچیده و رو به رشد در مسیر اقتصاد بازیافتی بوده‌اند. اقتصاد بازیافتی سیستم اقتصادی پایدارتری است که بر بازیافت مواد و به حداقل رساندن...