بازیهای آسیایی | مدال دوچرخه سوار کشورمان به رکابزن اماراتی رسید

به گزارش خبرنگار اعزامی فارس از چین، در دومین روز مسابقات دوچرخهسواری در هانگژو چین، علی لبیب تنها نماینده دوچرخهسواری مردان در رشته اومنیوم که متشکل از 4 رشته است، به مصاف رقبای قدرتمند خود رفت و مقام چهارم را به دست آورد.
چهارمی لبیب در شرایطی رخ داد که ابتدا عنوان شد نماینده کشورمان صاحب مدال برنز شده اما پس از بازنگری امتیازات خطها توسط داوران امتیاز یکی از خطها به رکابزن اماراتی داده شد و نماینده کشورمان را از کسب مدال برنز به مقام چهارمی تبدیل کردند.
رشته اومنیوم شامل 4 ماده اسکرچ، تمپوریس، دورحذفی و دور امتیازی است. دوچرخه سوار کشورمان در نهایت با 125 امتیاز به مقام چهارم دست یافت و از کسب مدال باز ماند.
تیم دوچرخه سواری کشورمان با 2 نماینده اعزامی خود به بازیهای آسیایی تاکنون به یک مدال باارزش برنز توسط فرانک پرتوآذر و چهارمی توسط علی لبیب دست یافته است.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدبازی های آسیایی هانگژو
دوچرخه سواری علی لبیب تیم ملی دوچرخه سواری فرانک پرتوآذر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
