بانک کشاورزی بوشهر 2 هزارو 20 میلیارد ریال وام رونق تولید و اشتغال پرداخت کرد
بوشهر - ایرنا - مدیرشعب بانک کشاورزی استان بوشهر گفت: این بانک از بهمن سال 1396 تا خرداد ماه جاری برای رونق تولید و اشتغال پایدار روستایی و عشایری 2هزار و 20 میلیارد ریال تسهیلات به 974 طرح در این استان پرداخت کرد.
عباس قایدی زاده روز دوشنبه به مناسبت هشتاد و هفتمین سالگرد تاسیس بانک کشاورزی درگفت وگو با ایرنا افزود: با پرداخت این میزان تسهیلات زمینه ایجاد 2هزار و 284 فرصت شغلی در استان بوشهر در بخش رونق تولید و اشتغال پایدار روستایی و عشایری فراهم شدهاست.
وی بیان کرد: از این میزان 880 میلیارد ریال در زمینه تامین مالی طرحهای نیمه تمام و با اولویت بنگاههایی که دارای مشکلات نقدینگی بوده و سرمایه در گردش لازم برای تداوم فعالیت واحدهای تولیدی فعال و نیمه فعال با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار از تسهیلات رونق تولید به 141 طرح به فعالان بخش کشاورزی پرداخت شده که زمینه اشتغال مستقیم 775 نفر را فراهم آوردهاست.
وی ادامه داد: همچنین در این مدتبانک کشاورزی استان بوشهر توانست با پرداخت یکهزار و 140 میلیارد ریال تسهیلات با نرخ چهار و 6 درصد به 833 طرح و کسب و کار پایدار یکهزار و 509 فرصت شغلی را در بخش روستایی و عشایری این استان ایجاد کند.
قایدی زاده اضافه کرد: حمایت مالی و تخصصی از رونق تولید با پرداخت تسهیلات و ارائه خدمات بانکی از رسالتهای بانک کشاورزی و همواره در دستور کار مدیران و برنامهریزان این بانک قرار داشتهاست.
*س_برچسبها_س*