جمعه 28 شهریور 1404

باید جلوی فسادهای ناشی از پرداخت ارز 4200 تومانی گرفته شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
باید جلوی فسادهای ناشی از پرداخت ارز 4200 تومانی گرفته شود

حسین رئیسی نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: اصلاح نحوه تخصیص ارز 4200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی امری مفید و مثبت است.

وی افزود: نحوه فعلی تخصیص ارز ترجیحی برای تأمین کالاهای اساسی، رانت و فساد را در پی داشته و لازم و ضروری است تا جلوی این فسادها گرفته شود.

وی اظهار داشت: نکته‌ای که در اینجا قابل ذکر است این است که باید مراقب بود تا این اصلاح در نحوه تخصیص ارز ترجیحی موجب ایجاد تورم و تلاطم در اقتصاد کشور نشود تا اقشار ضعیف فشار بیشتری را متحمل شوند.

نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر این اصلاح در نحوه پرداخت چه به صورت ریالی باشد و چه به صورت عرضه کالا باید جامعه هدف آن به طور دقیق مشخص شود و اقشار ضعیف از این یارانه چه به صورت ریالی و چه کالایی بهره‌مند شود.

وی در پایان گفت: تخصیص ارز 4200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی به شکل فعلی آن جیب عده خاص را پر کرد و باید مراقب باشیم که در اصلاح این روند بار دیگر این مسئله اتفاق نیفتد و منابع مربوط به این بخش مجدد به جیب یک عده خاص سرازی شود.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید حسین دریافتی نماینده مردم میناب در مجلس تخصیص ارز 4200 این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است