پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

بحران پشت بحران برای آمریکا / مصدومیت نگران کننده ستاره یوونتوس در آستانه جام جهانی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
بحران پشت بحران برای آمریکا / مصدومیت نگران کننده ستاره یوونتوس در آستانه جام جهانی

ستاره تیم ملی آمریکا به احتمال قوی جام جهانی را به دلیل مصدومیت از دست می دهد.

مسابقات جام جهانی 2022 دقیقا 20 روز دیگر به میزبانی قطر آغاز می‌شود. تیم ملی کشورمان در این رقابت‌ها در گروه دوم با تیم‌های ملی آمریکا، انگلیس و ولز رقابت می‌کند.

تیم ملی آمریکا قبل از این مسابقات با بحران مصدومیت مواجه شده است. دو روز پیش رسانه‌های این کشور از غیبت لوکا د لا توره هافبک سلتاویگو به دلیل مصدومیت در جام جهانی خبر دادند.

در جدیدترین خبر نشریه «گازتا دلو اسپورت» ایتالیا خبر داد مصدومیت وستون مک کنی ستاره یوونتوس نگران کننده است. دوری او از میادین حداقل 2 هفته است و این مدت باعث می‌شود تا این بازیکن در آستانه از دست دادن جام جهانی باشد.

هافبک 24 ساله یوونتوس در این فصل در 11 بازی سری‌آ و 5 دیدار لیگ قهرمانان اروپا برای تیمش به میدان رفته است. او در بازی هفته گذشته یوونتوس با لچه مصدوم شد.

دیدار تیم ملی کشورمان با آمریکا در تاریخ 8 آذر است.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال