بدرقه باشکوه شهید مدافع وطن «سجاد فراهانی» در اراک + فیلم و عکس
پیکر پاک شهید مدافع وطن «سجاد فراهانی» با حضور باشکوه مردم اراک تشییع شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ آیین تشییع شهید مدافع وطن «سجاد فراهانی» امروز با حضور گسترده و باشکوه مردم مؤمن، شهیدپرور و انقلابی اراک و جمعی از علما، روحانیون، طلاب و مسئولان از میدان شهدای اراک تا بهشتزهرا برگزار شد.
اقشار مختلف مردم شهرستان اراک با حضور پرشور خود در آیین تشییع "سجاد فراهانی"، بار دیگر با امام راحل، رهبر معظم انقلاب، شهدا و بهویژه شهدای مدافع وطن تجدید بیعت کرده و انزجار خود را از استکبار و مزدوران آنها اعلام و خواستار برخورد با هنجارشکنان و اغتشاشگرانی شدند.
همچنین مراسم یادبود شبی با شهید هم شب گذشته در مسجد حاج حسین کوچه الکه اراک برگزار شد.
یادآور میشود مراسم یادبود شهید فراهانی از ساعت 14 سهشنبه 17 آبان 1401 در مسجد الزهرا در خیابان هپکو اراک برگزار خواهد شد.
شهید سجاد فراهانی اهل اراک، در پلیس پیشگیری نیروی انتظامی در سیستان و بلوچستان مشغول به خدمت بود که دیروز حین انجاموظیفه در درگیری با اشرار سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.
انتهای پیام






