برادران عالمیان تنها پینگپنگبازان ایران در مسابقات جهانی هستند
بر اساس فهرست منتشر شده از سوی فدراسیون جهانی تنیس روی میز و در رابطه با بازیکنان شرکتکننده در رقابتهای قهرمانی جهان، نوشاد و نیما عالمیان تنها نمایندگان ایران در این دوره مسابقات هستند.
بر اساس فهرست منتشر شده از سوی فدراسیون جهانی تنیس روی میز و در رابطه با بازیکنان شرکتکننده در رقابتهای قهرمانی جهان، نوشاد و نیما عالمیان تنها نمایندگان ایران در این دوره مسابقات هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون جهانی تنیس روی میز امروز بر اساس رنکینگ جهانی خود فهرست 128 بازیکن شرکت کننده در رقابت های انفرادی قهرمانی جهان را اعلام کرد. بر این اساس نوشاد و نیما عالمیان که به ترتیب در جایگاه 72 و 127 جهان قرار دارند تنها بازیکنان ایرانی هستند که در این مسابقات حضور خواهند داشت.
برادران عالمیان همچنین می توانند در بخش دونفره این رقابت ها شرکت داشته باشند. این بخش از رقابت ها با حضور 64 تیم دوبل برگزار می شود و ترکیب نوشاد و نیما عالمیان با در اختیار داشتن جایگاه 12 می توانند در این بخش شرکت داشته باشند.
مسابقات تنیس روی میز انفرادی قهرمانی جهانی طی روزهای اول تا 8 آذرماه به میزبانی آمریکا برگزار می شود. این اولین دوره این رقابت هاست که با حضور 128 بازیکن برگزار می شود. تا پیش از این تمام کشورها در صورت تمایل میتوانستند بازیکن اعزامی به مسابقات انفرادی جهان داشته باشند. به همین دلیل ادوار مختلف این رقابتها هر دو سال یکبار با حضور نزدیک به 400 پینگپنگباز برگزار میشد.
در مجمع فدراسیون جهانی که سال 2018 در سوئد برگزار شد اما اینگونه تصویب شد که مسابقات انفرادی از سال 2021 با حضور تنها 128 بازیکن برگزار شود. کاهش تعداد تیم های شرکت کننده در رقابت های تیمی از 72 به 32 تیم هم دیگر مصوبه آن مجمع بود. بدین ترتیب مسابقات تیمی جهان که سال 2022 در چین برگزار می شود هم تنها 32 تیم شرکت کننده خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، تنیس روی میز ایران در حالی در مسابقات قهرمانی جهان در آمریکا تنها با دو نماینده و بدون هیچ نماینده ای در بخش بانوان شرکت خواهد کرد که در مسابقات جهانی مجارستان با ترکیب کامل در هر دو بخش مردان و بانوان حضور داشت. آن رقابت ها به میزبانی مجارستان برگزار شد.