جمعه 6 شهریور 1405

برادران محمودی در «مردن در آب مطهر» به یک وظیفه اخلاقی پرداخته‌اند

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
برادران محمودی در «مردن در آب مطهر» به یک وظیفه اخلاقی پرداخته‌اند

خوب است که برادران محمودی در مورد مهاجرین افغانستانی فیلم می‌سازند، این کار آن‌ها به سینمای ایران رنگ و لعاب می‌دهد و فیلم ساختن در مورد مهاجرین افغانستانی وظیفه اخلاقی هم محسوب می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی فیلم سینمایی «مردن در آب مطهر»، من پس از تماشای فیلم مردن در آب مطهر با سه چهار نفر از دوستانم که منتقد بودند وقتی از سالن سینما رسانه بیرون آمدیم گفتیم آیا برخی از دوستان که گفتند فیلم برادران محمودی ضد ایرانی است همین فیلم را دیده یا فیلم دیگری را، چون ما فیلم را ضد ایران ندیدم. یادم هست، یک گروهی از منتقدان گفتند فیلم ابد و یک روز تصویر بدی از ایران به جهان نشان می‌دهد و نباید ساخته شود بنظرم این گروه همان ایرادی که به ابد و یک روز گرفتند به مردن در آب مطهر هم می‌گیرند که باز هم بنظرم این ایراد وارد نیست این گروه از یک ابزار برای مخالفت استفاده می‌کنند، بنظر من هر کسی باید کمی مکس کند و صادق باشد اگر این معیار نقد معیار، معیار ثابتی است باید همیشه باشد اگر معیار، معیار انتخاب شده‌ای است برای این گونه نقد، باید به صداقت آن نقد شک کرد. من فیلم را دیدم و دیگران هم دیدند، أساسا اتهاماتی که به فیلم زده شد را وارد نمی‌دانم، ما باید فیلم را فارغ از ملیت صاحب اثر نقد کنیم، فکر می‌کنم مخاطبین فیلم را می‌بینند و قضاوت درست را انجام می‌دهند.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده فهرست کامل آثار سودای سیمرغ فجر 38 اینجا کلیک کنید
  • برای مشاهده متن کامل نشست خبری جشنواره فیلم فجر 38 اینجا کلیک کنید
  • برای مشاهده آخرین خبرها از جشنواره فیلم فجر 38 اینجا کلیک کنید
  • برای مشاهده معرفی هیئت داوران جشنواره فیلم فجر 38 اینجا کلیک کنید
  • برای مشاهده برنامه سینماهای مردمی جشنواره فیلم فجر 38 اینجا کلیک کنید

ما، منتقدان فیلم سازان، مخاطبان، مدیران باید تمرین کنیم و بدانیم که سینما سینماست و یک شخصیت منفی در یک فیلم که ملیتی دارد نماینده همه آن ملت نیست و أساسا درام بر مبنای شخصیت منفی و مثبت شکل می‌گیرد، فیلم‌هایی هم که جهت دار ساخته می‌شوند معلوم است و مخاطب آنقدر باهوش است که تشخیص بدهد. خوب است که برادران محمودی در مورد مهاجرین افغانستانی فیلم می‌سازند، این کار آن‌ها به سینمای ایران رنگ و لعاب می‌دهد و فیلم ساختن در مورد مهاجرین افغانستانی وظیفه اخلاقی هم محسوب می‌شود.