برانکو: از چین و کره جنوبی هم پیشنهاد دارم اما در عمان میمانم

سرمربی تیم ملی فوتبال عمان در واکنش به مطرح شدن خبر پیشنهاد تیم شباب الاهلی دبی به او، گفت: به قراردادم با عمان تا سال 2022 متعهد هستم.
سرمربی تیم ملی فوتبال عمان در واکنش به مطرح شدن خبر پیشنهاد تیم شباب الاهلی دبی به او، گفت: به قراردادم با عمان تا سال 2022 متعهد هستم.
به گزارش خبرنگار مهر، برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس که در حال حاضر هدایت تیم ملی عمان را بر عهده دارد، مدنظر باشگاه شباب الاهلی امارات قرار دارد.
یک برنامه تلویزیونی در امارات مدعی شد شباب الاهلی دبی مذاکرات خوبی با برانکو انجام داده و به توافقات نسبی با این مربی رسیده است. این خبر بازتاب گستردهای در عمان داشت و باعث انتقاد بعضی از هواداران عمان از فدراسیون این کشور به خاطر نحوه قرارداد با سرمربی کروات شد.
خبر جدایی از عمان و پیوستن به تیم اماراتی حتی واکنش برانکو را هم در پی داشت و وی این پیشنهاد را تکذیب کرد.
به نقل از «خالد الشکیلی» مجری شبکه عمان، برانکو گفت: قرارداد من با تیم ملی عمان تا پایان سال 2022 است و به این قرارداد متعهد هستم.
سرمربی عمان افزوده است: پیشنهاد باشگاه شباب الاهلی مثل همان پیشنهاداتی است که روزانه از کشورهای مختلف مثل چین و کره جنوبی دریافت میکنم.