شنبه 11 اسفند 1403

برای آشنایی با حوزه سینما چه بخوانیم؟ / نقد و بررسی «واره» فرهادی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
برای آشنایی با حوزه سینما چه بخوانیم؟ / نقد و بررسی «واره» فرهادی

در نوزدهمین هفته از برنامه چراغ مطالعه کتاب «واره؛ درآمدی به مردم شناسی و جامعه شناسی» مرتضی فرهادی نقد وبررسی و منابعی برای مطالعات سینما نیز معرفی می‌شود.

در نوزدهمین هفته از برنامه چراغ مطالعه کتاب «واره؛ درآمدی به مردم شناسی و جامعه شناسی» مرتضی فرهادی نقد وبررسی و منابعی برای مطالعات سینما نیز معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در اولین شب از هفته نوزدهم برنامه چراغ مطالعه که سه‌شنبه پنجم بهمن ماه پخش می‌شود ابتدا مهمترین اخبار حوزه کتاب، نشر و ترجمه مرور می‌شود و سپس در بخش چی را چطور بخوانیم، امیر حسین خلیلی در مورد مطالعات سینما و اینکه چطور باید آثارمرتبط با این حوزه را خواند سخن خواهد گفت و منابعی را برای مطالعه معرفی می‌کند.

در بخش فارسی وار با احمد نادمی درباره موضوع «فارسی و ترجمه» گفتگو می شود و سپس در بخش تجربه خواندن حامد تقی زاده درباره تجربه خواندن کتاب «تاریخ جنگ های صلیبی» نوشته استیون رانسیمان صحبت می‌کند.

اما در دومین شب برنامه چراغ مطالعه که چهارشنبه ششم بهمن ماه پخش می‌شود کتاب «واره: درآمدی به مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی تعاون» نوشته مرتضی فرهادی با حضور میثم مهدیار پژوهشگر اجتماعی نقد و بررسی می‌شود.

«واره؛ درآمدی به مردم شناسی و جامعه شناسی» اولین بار در سال 1380 توسط وزارات جهاد کشاورزی به چاپ رسید. این کتاب در چاپ سوم در 545 صفحه و یازده فصل توسط شرکت سهامی انتشار مجدداً منتشر شد و سپس در سال 1381 به عنوان کتاب برگزیده بیستمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم اجتماعی شناخته شد و دیپلم افتخار و جایزه جشنواره زن روستا را نیز بدست آورد.

در بخش تفکر انتقادی اما این هفته آراز بارسقیان درادامه بحث هفته قبل خود به موضوع تفکر انتقادی می‌پردازد.

فصل جدید چراغ مطالعه با تهیه کنندگی محدثه پیرهادی و مرتضی روحانی سه شنبه وچهارشنبه ها ساعت 21 از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.