جمعه 27 تیر 1404

برای پیروزی به سیرجان می‌رویم / یک فصل سخت داشتیم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
برای پیروزی به سیرجان می‌رویم / یک فصل سخت داشتیم

آبادان - مدافع تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: برای کسب پیروزی در برابر گل‌گهر به سیرجان می‌رویم و امیدوارم با لغزش مس کرمان در برابر سپاهان در لیگ ماندگار شویم.

آبادان - مدافع تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: برای کسب پیروزی در برابر گل‌گهر به سیرجان می‌رویم و امیدوارم با لغزش مس کرمان در برابر سپاهان در لیگ ماندگار شویم.

یوسف وکیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شرایط تیم عالی است و برای بازی مقابل گل گهر سیرجان قطعاً برای کسب سه امتیاز به میدان می‌رویم.

وی افزود: می‌دانیم که این بازی برای همه خوزستان و هواداران طلایی پوشان مهم است و به طور حتم برای به دست آوردن سه امتیاز و ماندن در لیگ برتر بیش از توان خودمان مایه خواهیم گذاشت.

مدافع تیم فوتبال صنعت نفت آبادان عنوان کرد: حریف، حریف قدری است اما انگیزه‌ای که بازیکنان نفت آبادان دارند کار را برای آنها سخت‌تر خواهد کرد.

وکیا ادامه داد: ما یک فصل سخت را گذراندیم ولی با نتیجه گرفتن در بازی آخر و ماندن در لیگ خستگی یک فصل فرسایشی و دشوار از تن بازیکنانمان خارج خواهد شد.

وی تاکید کرد: از هواداران آبادانی و خوزستانی به دلیل حمایت‌های بسیار خوبی که داشتند نهایت تشکر و قدردانی را داریم و امیدواریم با حمایت و دعای آنها نتیجه‌ای که نیاز است را مقابل گل گهر سیرجان کسب کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، از سری رقابت‌های هفته پایانی لیگ برتر باشگاه‌های کشور تیم‌های گل‌گهر سیرجان و صنعت نفت آبادان روز پنجشنبه 28 اردیبهشت در سیرجان به مصاف هم می‌روند.

نفت آبادان که در منطقه خطر سقوط قرار دارد ولی با تیم بالاسری خود یعنی مس کرمان هم امتیاز است، امیدوار است با کسب امتیاز از گل‌گهر و شکست مس کرمان در برابر سپاهان اصفهان در بازی آخر، در لیگ برتر ماندگار شود.