شنبه 11 اسفند 1403

برج قلعه تاریخی بارده چهارمحال و بختیاری مرمت شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برج قلعه تاریخی بارده چهارمحال و بختیاری مرمت شد

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری از پایان یافتن مرمت بخش‌های تخریب شده برج قلعه بارده در این استان که سال گذشته بر اثر بارندگی تخریب شده بود، خبر داد.

مهرداد جوادی روز شنبه به خبرنگاران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: برای مرمت این بخش از قلعه یک میلیارد و 400 میلیون ریال اعتبار ملی اختصاص یافت.

وی یادآور شد: در سال‌های گذشته هفت میلیارد ریال از اعتبارات ملی و استانی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای مرمت، استحکام‌بخشی، بام‌سازی، سبک‌سازی، اندود حفاظتی، اجرای شمع‌بندی حفاظتی و تخلیه نخاله‌های این قلعه هزینه شده است.

به گزارش ایرنا، قلعه تاریخی بارده شهرستان بن چهارمحال و بختیاری مربوط به دوران قاجاریه و دارای پنج هزار و 500 متر مربع عرصه با زیربنای افزون‌بر هشت هزار متر مربع است.

این بنای تاریخی 11 مرداد 1384 به شماره 12404 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

*س_برچسب‌ها_س*