دوشنبه 26 مرداد 1405

بررسی عضویت ایران در سازمان توسعه زنان

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
بررسی عضویت ایران در سازمان توسعه زنان

مدیرکل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده ضمن برشمردن اشتراکات کشور‌های اسلامی و بیان ضرورت اهتمام، بر ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و هم‌افزایی این کشور‌ها در مقابله با الگو‌های انحرافی و نوظهور خانواده تأکید کرد.

خدیجه کریمی مدیرکل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده با عفنان الشعیبی، مدیر اجرایی سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی (OIC) در حاشیه نشست مجمع بین‌المللی زنان در تاشکندِ ازبکستان دیدار و گفتگو کرد.

کریمی در این دیدار، توضیحاتی در خصوص آغاز روند عضویت کشورمان در WDO ارائه کرد و گفت: این موضوع در حال بررسی است و امیدواریم با پایان روند بررسی، عضویت ما در این سازمان کامل شود.

وی ضمن برشمردن اشتراکات کشور‌های اسلامی و بیان ضرورت اهتمام به بررسی و حل مسائل زنان و خانواده با تأسی به دین اسلام و تکیه بر ظرفیت‌های مشترک فرهنگی بر اهمیت اتحاد و هم‌افزایی این کشور‌ها در مقابله با الگو‌های انحرافی و نوظهور خانواده تأکید کرد.

مدیرکل بین‌الملل معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده همچنین از تجربه موفق جمهوری اسلامی ایران در برگزاری نشست کارگروه زنان آیورا (کشور‌های حاشیه اقیانوس هند) در تهران و نقش ایران به عنوان هماهنگ‌کننده آن خبر داد و افزود: جمهوری اسلامی ایران به لحاظ توان فکری، تولید محتوایی و تجربه کاربین المللی می‌تواند همکاری خوبی با WDO و ارتقای کیفی آن داشته باشد.

در این دیدار، عفنان الشعیبی، مدیر اجرایی سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی (OIC) بر نقش آن سازمان در ارتقای توانمندسازی زنان، تأکید و یکی از رویکرد‌ها و اولویت‌های سازمان را تقویت حضور زنان در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی در کشور‌های عضو اعلام کرد.

وی تصریح کرد: واقعیات کشور‌ها متفاوت از بازنمایی رسانه‌هاست و کشور‌های OIC باید در تعامل و گفتگو با واقعیات یکدیگر آشنا شوند.

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، مدیر اجرایی سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی (OIC) با اشاره به تکمیل روند عضویت 19 کشور در سازمان توسعه زنان (WDO)، ابراز امیدواری کرد: جمهوری اسلامی ایران به عضویت آن سازمان درآید.

الشعیبی همچنین توضیحاتی در خصوص فرآیند کار آن سازمان در تعامل با کشور‌های عضو ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده