برنامه تحول در آموزش و پرورش دانشآموزان و معلمان اعلام شد
معلمان در مقاطع و شرایطی خاص از فعالیت کاری خود به کمک مستقیم راهنمای آموزشی نیاز دارند که این کمک برای اصلاح فرآیند آموزش در قالب برگزاری دورههای آموزشی و در چارچوب نیازها طراحی و در اختیار آنان قرار میگیرد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارتقای توانمندی، بهسازی آموزش و مهارتافزایی معلمان آغاز تحول در آموزشوپرورش دانشآموزان با نیازهای ویژه است.
طالب محمدی، در بازدید از دوره تخصصی دو روزه معلمان جدیدالورود به مدارس استثنایی، گفت: ارتقای صلاحیتهای حرفهای معلمان، طراحی آموزش اثربخش و تقویت زیرساختهای آموزشی از اساسیترین اولویتهای آموزشوپرورش استثنایی است.
وی افزود: 260 کلاس درس در 74 مدرسه مستقل و ضمیمه شهری و روستای به بیش از هزار و 400 دانشآموز با نیازهای ویژه استان خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی وتوانبخشی ارائه میکنند.
رئیس آموزشوپرورش استثنایی استان کردستان با بیان اینکه دورههای تخصصی در راستای بهبود کیفیت فرآیند آموزشی و توانبخشی به منظور ارتقای سطح عملکرد معلمان برگزار میشود، اظهار کرد: 33 نفر از آموزگاران شهرستانهای بانه، بیجار، دهگلان، دیواندره، سقز، سروآباد، سنندج، دلبران (قروه)، کامیاران و مریوان در این دوره شرکت کردند.
وی ارتقای توانمندی، به روزآوری دانش، بازآموزی و رشد حرفهای معلمان، کیفیتبخشی به امر آموزش، بسط عدالت آموزشی، توسعه فرصتهای برابر و افزایش مهارتهای تخصصی معلمان در جهت ارتقای سطح کیفیت آموزش به دانشآموزان با نیازهای ویژه را از اهداف برگزاری این دوره 24 ساعته ذکر کرد.
محمدی افزود: معلمان در مقاطع و شرایطی خاص از فعالیت کاری خود به کمک مستقیم راهنمای آموزشی نیاز دارند که این کمک برای اصلاح فرآیند آموزش در قالب برگزاری دورههای آموزشی و در چارچوب نیازها طراحی و در اختیار آنان قرار میگیرد.
وی با اشاره به رشد سریع تکنولوژی و تأثیرات عمیقی که در مسائل آموزشی و تربیتی به همراه دارد، گفت: اتخاذ روشهایی که هماهنگکننده برنامههای آموزشی با توسعه تکنولوژی و تأمین نیروی انسانی ماهر و متخصص باشد ابزار مهمی در ارتقای کیفیت خدمات و نوآوری است.
رئیس آموزشوپرورش استثنایی استان ادامه داد: هراندازه معلمانی فعال و پویاتر داشته باشیم به همان اندازه دستیابی به اهداف عالی آموزشی راحتتر خواهد بود، چراکه توسعه در جوامع مختلف به واسطه آموزشوپرورش و تربیت نیروی انسانی ماهر در آن جامعه شکل می گیرد.
وی در پایان تربیت معلم را از جمله حساسترین و مهم ترین مؤلفههای نظامهای تعلیم و تربیت دانست و یادآورشد: موفقیت و عدم موفقیت در ایجاد تحول در نظامهای آموزشی، منوط به توانمندیها و قابلیتهای حرفهای معلمان است که مجریان اصلی برنامهها در محیط واقعی و کارگزاران حقیقی آموزشوپروش هستند./ ایسنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
گاف جدید سخنگوی دولت | درگذشت «مهسا امینی» تروریستی بوده است؟
-
نماینده سابق ملیپوشانی که سرود نمیخوانند را تهدید کرد
-
درخواست مهم کانون صرافان از مردم درباره خرید دلار
-
2 شایعه در بازار ارز داغ شد؛ قطع اینترنت بینالملل در روز دوشنبه
-
پیام اعتراضی بهاره رهنما درباره حجاب
-
برای «سامان صیدی» حکم اعدام صادر شد؟
-
«سردار آزمون» از تیم ملی حذف شد؟