پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

برنامه‌های گرامیداشت هفته کودک مجازی برگزار می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برنامه‌های گرامیداشت هفته کودک مجازی برگزار می‌شود

اردبیل - ایرنا - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: به لحاظ شرایط کرونایی و وضعیت اردبیل برنامه‌های ویژه هفته کودک در این استان با رعایت پروتکل‌ها و با استفاده از ظرفیت مجازی و حضوری برگزار می‌شود.

زعفر احدزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بدلیل همزمانی هفته کودک با ایام ماه صفر و اربعین حسینی برنامه‌های کانون استان رنگ و بوی عاشورایی به خود گرفته و متناسب با این ایام برنامه‌هایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

وی تشریح کرد: سایت‌ها و صفحه‌های کانون در شبکه‌های اجتماعی نیز در این روزها با هشتگ #بچه‌های_اربعین تلاش می‌کنند مطالب جالب، جذاب و موردنیاز بچه‌ها را تولید و تامین کرده و فیلم‌ها و لینک‌های مناسب کودکان را منتشر یا بازنشر و از ظرفیت پخش زنده در شبکه‌های اجتماعی برای ایجاد جذابیت و آموزش کودکان در این روزها استفاده کنند.

او افزود: با هدف آشنایی نسل کودک و نوجوان با آثار شعرای عاشورایی در قالب هنر خوشنویسی فراخوان "عشق قافله‌سی" برای پاسداشت رشادت‌ها و فداکاری‌های حضرت سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش و نیز آشنایی نسل کودکان و نوجوانان با مدیحه سرایان اردبیلی و آثارشان همچون مرحوم منزوی، مرحوم یحیوی و مرحوم بیضای اردبیلی که در بیان واقعه سوزناک عاشورا اشعار حماسی خلق کرده‌اند و در این هنر سرآمد بوده‌اند، منتشر شده است.

او همچنین یکی از اقدامات کانون استان را انتخاب آثار ادبی فاخر اعضا در 2 بخش شعر و داستان در 2 دامنه سنی کودک و نوجوان دانست که در قالب کتاب "بهاری‌تر از بهار" منتشر شده و قرار است از این اثر ارزشمند که آثار52 عضو انجمن‌های ادبی و اعضای مکاتبه‌ای در آن منتشر گردیده، در این هفته رونمایی شود.

احدزاده از دیگر برنامه‌های مدنظر در این هفته را آماده‌سازی 2 اثر ارزشمند دیده‌پردازی و خلاقیت پرسنل استان ذکر کرد و گفت: یک فیلم انیمیشن به نام "آخرین قطره" در ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در مصرف آب برای گروه سنی کودکان به مدت 16 دقیقه که حاصل تلاش‌های گروهی از مربیان و پرسنل اداری و اعضاست با مدیریت داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان و نیز آماده‌سازی عروسک مربوط به سرباز قزلباش که حاصل تلاش یک بانوی علاقمند عروسک ساز با اخذ ایده و تشویق‌های کانون استان آماده شده است.

وی ادامه داد: کانون همواره به تاریخ فرهنگی و داشته‌های درخشان تاریخی و فرهنگی استان اهمیت داده و تاریخ‌نگاری صفوی 90 عضو انجمن نقاشی در هفته استان سال قبل، تالیف و تدوین کتاب "از اسفریس تا هشت بهشت" که متمرکز است بر بررسی تاریخ صفویان برای نسل کودک و نوجوان و اخیرا هم ارائه ایده طراحی و ساخت عروسک سرباز قزلباش در همین راستا می‌باشد.

هفته ملی کودک از 12 تا 17 مهر با شعار "آینده را باید ساخت" در نظر گرفته شده که فرصتی برای تاکید بیشتر بر خواسته‌ها، حقوق و نیازهای متقابل جامعه و کودکان برای ترسیم تصویر روشنی از آینده جهان این نسل و تمرکز بیشتر بر حقوق، مسائل آموزشی، تربیتی، فرهنگی و اجتماعی نسل کودک و نوجوان است.

*س_برچسب‌ها_س*