برندگان قرعهکشی آزمونهای حفظ عمومی قرآن معرفی شدند + اسامی

اسامی برندگان قرعهکشی آزمونهای حفظ عمومی قرآن به تفکیک استانها از سوی دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم، متولی برگزاری آزمونهای حفظ عمومی قرآن در سراسر کشور است که اسامی برندگان قرعهکشی دومین مرحله اهدا جوایز دو میلیاردی خود را به تفکیک استانها اعلام کرد.
بر اساس نتایج این قرعهکشی، استان تهران با کسب 38 برنده، بیشترین سهم از جوایز را به خود اختصاص داده و مبلغی بالغ بر 831 میلیون تومان از مجموع هدایای دو میلیارد تومانی را دریافت خواهد کرد.
هفدهمین دوره ارتقاء قاریان قرآن؛ 16 قاری ممتاز از 11 استانمبالغ این جوایز به حساب دارالقرآنهای ادارات تبلیغات اسلامی استانها واریز شده است و مقرر شده پس از پایان ایام ماه صفر، طی مراسمی رسمی، این جوایز به برندگان تقدیم شود.
دبیرخانه ملی حفظ قرآن با تأکید بر ترویج فرهنگ حفظ قرآن، از همه شرکتکنندگان در این آزمونها تقدیر و تشکر کرده و بر استمرار این رویدادهای قرآنی در آینده نیز تأکید کرد.