پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری فجر در آستارا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری فجر در آستارا

آستارا - ایرنا - نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری فجر به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور مسئولان و هنرمندان در مدرسه تاریخی داریوش و کانون شماره دو پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا دایر شد.

مدیر آموزش و پرورش آستارا روز سه شنبه در حاشیه افتتاح نمایشگاه مدرسه داریوش گفت: سابقه فرهنگی و علمی آستارا باید در برنامه ها، جشنواره ها و نمایشگاه ها تبیین و از ظرفیت مدرسه تاریخی داریوش در معرفی آثار فرهنگی استفاده می شود.

سجاد موسوی افزود: آثار روزنامه دیواری، عروسک کاموایی، تابلوهای خوشنویسی و نقاشی دانش آموزان 10 مدرسه در این نمایشگاه، هر صبح و عصر تا پایان دهه فجر در معرض دید است.

مدرسه داریوش آستارا در سال 1310 ساخته و بعدها در فهرست آثار ملی ثبت شد و قدیمی ترین کتابی که از آستارا در آن یاد شده، حدودالعالم به سال 372 هجری قمری است.

مسئول کانون دوم پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستارا هم در آئین افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در سالن این کانون گفت: این نمایشگاه با همکاری اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و با نمایش بیش از 300 قطعه لباس محلی، عروسک بافی، گلیم، لوازم تزئینی و شیرینی محلی از 20 هنرمند دایر شده است.

میترا پوربهرام بیان کرد: پویش کاشت گل توسط دانش آموزان از امروز به مناسبت دهه فجر آغاز شد و به دانش آموزان مراجعه کننده به کانون پرورش فکری، یک گلدان برای کاشت گل اهدا می شود و برای مرحله نخست 200 گلدان تهیه شده است.

شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت و 18 هزار دانش آموز در منتهی الیه غرب استان گیلان قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*