سه‌شنبه 6 آذر 1403

برگزاری پایلوت جشنواره دانش آموزی نانو در پیام نور / شاهد ثمرات سرمایه گذاری نانو هستیم

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
برگزاری پایلوت جشنواره دانش آموزی نانو در پیام نور / شاهد ثمرات سرمایه گذاری نانو هستیم

رییس دانشگاه پیام نور از ایجاد بخش دانش آموزی در جشنواره فناوری نانو دانشگاه پیام نور برای اولین بار خبر داد و گفت: مسابقات ACM دانشگاه پیام نور الکترونیکی برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا زمانی امروز در چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی فناوری نانو که به صورت ویدئوکنفرانس در سراسر کشور برگزار شد، با بیان اینکه بخش دانش آموزی چهارمین جشنواره نانو دانشگاه پیام نور برای اولین بار به صورت پایلوت در استان البرز و با حضور دانش آموزان مقطع دبیرستان اجرا شده است، اظهار کرد: وظیفه ما به عنوان قشر دانشگاهی تربیت نیروی انسانی و فرهنگ سازی لزوم بهره مندی از علم و پژوهش به عنوان مبنای اصلی دسترسی به اهداف کلان است و در این راستا دانشگاه پیام نور این افتخار را دارد که میزان دانش آموزان مستعد و با انگیزه باشد تا به عنوان نسل آینده ساز کشور، با پشتوانه علمی به دانشگاه وارد شوند.

رییس دانشگاه پیام نور مهم ترین ویژگی چهارمین جشنواره فناوری نانوی دانشگاه پیام نور را افزودن بخش دانش آموزی به این جشنواره دانست و گفت: با توجه به اینکه آموزش و پرورش اقدامات خوبی در زمینه فناوری نانو انجام داده است، دانشگاه پیام نور این امکان را برای دانش آموزان علاقه مند فراهم کرد که بتوانند با حضور در این جشنواره بر معلومات پژوهشی خود در زمینه فناوری نانو بیفزایند.

وی در ادامه تصریح کرد: بضاعت کشورها و میزان پیشرفت اقتصادی و رقابتی آنها بر اساس شاخص های مختلف رتبه بندی می شود که یکی از اصلی ترین شاخص ها، میزان ثروت و رفاه از طریق تربیت نیروی انسانی متخصص در زمینه های مختلف علمی است. ایران گام های بسیار موثری در تربیت نیروی انسانی متخصص و رفع مسائل و چالش های مختلف اجتماعی، سیاسی، مدیریت و رفاهی برداشته است.

به گفته دکتر زمانی، در برنامه پنجم و ششم توسعه، نیروی انسانی به عنوان یک فاکتور مهم به شمار می رود و یکی از زمینه هایی که در این برنامه ها بر آن تاکید شده، گسترش فناوری نانو در کشور است که به عنوان شاخص های مورد نیاز کشور مطرح می شود.

رییس دانشگاه پیام نور افزود: علوم مختلف با هدف تاثیرگذاری بهینه در زندگی و رفاه مردم و پیشرفت اقتصادی کشور مورد استفاده قرار می گیرند و خوشبختانه فناوری نانو یکی از علومی است که به عنوان رشته بین رشته ای مطرح شده و ایران توانسته در این زمینه رتبه بسیار خوبی در سطح منطقه و جهانی کسب کند.

وی به وظیفه دانشگاهیان در زمینه توسعه فناوری نانو اشاره کرد و گفت: زمانی که علمی بتواند در زمینه مسائل رفاهی و زندگی مردم تا حد بسیاری تاثیرگذار باشد، این وظیفه دانشگاهیان است که به بررسی و مطالعه عمیق آن علم بپردازند تا نتایج پژوهش ها به نفع کشور و مردم استفاده شود. خوشخبتانه طی سال های اخیر دانشگاه های مختلف و به ویژه دانشگاه پیام نور این اقدام سازنده را آغاز کرده و اکنون زمانی است که می تواند برخی ثمرات سرمایه گذاری در زمینه فناوری نانو را ببیند.

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه تاکنون چندین رویداد در خصوص فناوری نانو در دانشگاه پیام نور شکل گرفته، افزود: این نشان می دهد که دانشگاه پیام نور در این زمینه اهتمام ویژه ای دارد و با توجه به میزان انگیزه و رغبت دانشجویان به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه، این موضوع به شکلی هدفمند در دانشگاه پیام نور دنبال می شود.

زمانی افزود: برگزاری جشنواره های علمی به صورت الکترونیکی ایده جدیدی است که دانشگاه پیام نور با توجه به زیرساخت های الکترونیکی در این زمینه به شکلی موفق عمل کرده است و امید که برند زیرساخت الکترونیکی دانشگاه پیام نور در بخش های مختلف علمی و پژوهشی به نحو شایسته مورد استفاده همگان قرار گیرد و این توانمندی دانشگاه به اثبات برسد. ضمن اینکه مسابقات ACM دانشگاه پیام نور سال گذشته به صورت حضوری برگزار شد و امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و لزوم حفظ سلامت دانشجویان، به صورت الکترونیکی برگزار می شود.

انتهای پیام