جمعه 31 مرداد 1404

برگزاری کارگاه بازیگری همایون غنی‌زاده در تالار وحدت

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
برگزاری کارگاه بازیگری همایون غنی‌زاده در تالار وحدت

تالار وحدت میزبان کارگاه بازیگری کارگردان «کالیگولا» خواهد بود.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، همایون غنی‌زاده نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما قصد دارد برای اولین بار کارگاه بازیگری خود را در سالن انتظار تالار وحدت برگزار کند. این کارگاه قرار است با ظرفیت محدود در چندین نوبت صورت پذیرد.

همایون غنی‌زاده نویسندگی و کارگردانی فیلم «مسخره باز» و نمایش‌های «می‌سی‌سی‌پی نشسته می‌میرد»، «آنتیگونه»، «در انتظار گودو»، «ملکه‌ی زیبایی لی‌نین»، «ددالوس و ایکاروس» در کارنامه کاری خود دارد. او در فیلم «اژد‌ها وارد می‌شود» به عنوان بازیگر به ایفای نقش پرداخت. همچنین او در جشنواره‌های داخلی و خارجی جوایز ارزشمندی را کسب کرده است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید

اطلاعات نحوه‌ی شرکت در مرحله گزینش و انتخاب نفرات برتر برای حضور در این کارگاه به زودی اعلام می‌شود. ضمنا افراد برگزیده در یک اجرا به کارگردانی همایون غنی‌زاده، بازیگری را تجربه می‌کنند.