شنبه 10 آذر 1403

برگزیدگان جشنواره به عشق مهدی «هواداریم» معرفی شدند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
برگزیدگان جشنواره به عشق مهدی «هواداریم» معرفی شدند

آیین اختتامیه جشنواره به عشق مهدی (عج) «هواداریم» با اعلام نفرات برگزیده در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره به عشق مهدی (عج) تحت عنوان «هواداریم» در حالی با اعلام نفرات برگزیده در شبستان امام حسن عسکری (ع) مسجد مقدس جمکران برگزار شد که 180 شرکت کننده طی 3 روز با محوریت مهدویت در قالب کارگاه های رسانه ای آثار خود را ارائه دادند و در ادامه هیات داوران 32 اثر هنری را برگزیدند.

ابتدای این مراسم با قرائت آیاتی از کلام الهی همراه شد و در ادامه حجت الاسلام حسین آبادی معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران به ایراد سخن پرداخت.

وی ضمن مدیحه سرایی به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع)، در سخنانی بیان داشت: در نیمه شعبان جشن‌های زیادی را برگزار کرده و نذری می‌دهیم اما یکی از گزاره‌های اساسی که رضایت حضرت ولی عصر (عج) در آن است، «اجتماع قلوب» می‌باشد.

معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران افزود: امام زمان (عج) می‌فرمایند: "اگر مومنین یک اجتماعی از جنس قلب در وفای به عهدی که به ما دارند بینشان ایجاد شود، یُمن لقاء ما برایشان به تاخیر نخواهد افتاد". در یک روایت دیگری نیز حضر امیرالمونین (ع) می‌فرمایند زیادی تعداد شما به درد نمی‌خورد بلکه باید یا بکدیگر اجتماع قلبی داشته باشید.

حجت الاسلام حسین آبادی همچنین در ادامه گفت: ما درباره اینکه این اجتماع قلوب به چه صورت بایستی باشد تحقیق کردیم و به کنشی از جنس «گره گشایی» رسیدیم. اگر بخواهیم همدلی در جامعه را رواج دهیم، بایستی گره گشایی بنام امام زمان (عج را رواج دهیم. یعنی در جامعه ظهور همه مردم متوجه اطرافیان خود بوده و مشکل و درد دیگری را از خود می‌دانند و در گام بعدی برای حل آن تلاش کنند.

پس از بیانات معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران، دکتر هاشمی محقق و پژوهشگر حوزه مهدویت به عنوان سخنران بعدی مراسم پشت تریبون قرار گرفت.

محقق و پژوهشگر حوزه مهدویت در جریان اختتامیه این جشنواره با ابراز خرسندی از حضور بین هنرجویان فضای مجازی، بیان کرد: آن چیزی که برای کارآمدی امورات‌مان توصیه شده، «زمان شناسی» است. کسی عالم به زمان است که بداند افکار جامعه در این روزگار چگونه و به کدام سمت جهت دهی می‌شود.

وی همچنین بیان کرد: در واقع هنرمند عنصری است که مخاطب را بدون آنکه متوجه شود مجذوب حرفی می‌کند. به همین دلیل هنر و هنرمندان در دین اسلام خیلی مورد توجه قرارگرفته‌اند.

در ادامه، حجت الاسلام نصوری معاونت بنیاد مهدی موعود نیز دو نکته به هنرجویان و فعالان فضای مجازی یادآوری شد: معرفتی که به جامعه تزریق می‌کنید باید معرفتی ناب و درست باشد چرا که مردم تشنه معارف امام زمان بوده و نسبت به پایان تاریخ دغدغه دارند لذا محتوا باید به صورت گوارا و صحیح باشد همچنین از فضای احساسی بایستی خارج بشویم یعنی مردم را بایستی نسبت به مهدویت پخته کنیم نه اینکه داغ کنیم چرا که محتوای داغ بعد از مدتی سرد می‌شود اما محتوای پخته شده از خامی خارج می‌شود لذا محتواهای پخته شده می‌تواند مردم را در برابر دشمن قوی کند.

مجتبی مجلسی که به عنوان نماینده هیئت داوران آخرین سخنران مراسم بود، اظهار داشت: داوری بطور کلی کار سختی بود و برای فنی و کارشناسی‌تر شدن داوری مقرر شد که تمام اساتید در رشته‌های بخش تصویرسازی، حروف نگاری و پوستر نظرات کارشناسی خود را اعلام کنند.

وی افزود: بحث ارتباط موضوعی کارها با موضوع مهدویت بسیار حائز اهمیت بوده است. برخی از کارها بسیار عالی بودند اما به دلیل تفاوت موضوعی آن با جشنواره مقام نیاوردند.

در پایان بخش این مراسم، برگزیدگان برتر هنری در هر رشته با اعلام نفرات شایسته، توسط اساتید و مسئولین جشنواره مورد تقدیر و تشکر قرار گرفتند.

انتهای پیام