بهترین و بدترین انتقالهای لیگ بیستم
در این مطلب به بررسی سه انتقال موفق و سه انتقال ناموفق این فصل میپردازیم؛ جابهجاییهایی که هر کدام در زمان انجام سروصدای زیادی به پا کردند اما بعضی از آنها آن طور که باید از کار درنیامدند.
به گزارش ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «با نزدیکشدن به مقطع پایانی لیگ بیستم، شاید کمکم زمان ارزیابی برخی انتقالهای پرسروصدا در فوتبال ایران رسیده باشد. هنر تیم بستن و انتخاب درست نفرات، تاثیر بسیار زیادی در موفقیت باشگاهها دارد. در این مطلب به بررسی سه انتقال موفق و سه انتقال ناموفق این فصل میپردازیم؛ جابهجاییهایی که هر کدام در زمان انجام سروصدای زیادی به پا کردند اما بعضی از آنها آن طور که باید از کار درنیامدند. جالب اینجاست که در لیست انتقالهای موفق، دو جابهجایی زمستانی هم داریم که بهتازگی انجام شدهاند اما خیلی زود معلوم شده انتخابهای خوبی بودهاند.
محمد عباسزاده؛ موفق
بازیکن سابق نساجی و پرسپولیس، در لیگ سیزدهم پدیده فوتبال ایران لقب گرفت. او این عنوان را در یک رقابت جنجالی با مهدی شریفی بازیکن سپاهان به دست آورد. هر دو بازیکن دوران پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشتند. شریفی مدتهاست از سطح اول فوتبال ایران جدا شده و حتی حضور در پرسپولیس نتوانست به او کمک کند. محمد عباسزاده اما این فصل بعد از پیوستن به تراکتور مجددا به اوج برگشته است. عباسزاده که با اصرار علیرضا منصوریان جذب شد، در 20 بازی لیگی 9 گل برای تراکتور به ثمر رسانده است. نقشآفرینی مهمتر او اما در لیگ قهرمانان آسیا بود؛ جایی که عباسزاده چهار گل برای تیمش زد و باعث صعود دراماتیک تراکتور از مرحله گروهی شد.
مهدی ترابی؛ موفق
ترابی در پایان فصل گذشته پرسپولیس را به مقصد العربی قطر ترک کرد اما بیش از نیمفصل در لیگ ستارگان دوام نیاورد و به شکل عجیبی به فوتبال ایران برگشت. او در بازگشت به پرسپولیس، خیلی زود نشان داد همان مهره باکیفیت قدیم است. ترابی در نیمفصل دوم به عصای دست یحیی گلمحمدی تبدیل شده و خلاقیت و سرعت انتقال توپ را در پرسپولیس بالا برده است. اوج درخشش این بازیکن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بود؛ جایی که دو گل به ثمر رساند و پنج گل هم برای همبازیانش ساخت. ترابی در حال حاضر با همین آمار بهترین پاسور لیگ قهرمانان به شمار میرود. شاید اگر او فصل گذشته جدا نمیشد، رویای قهرمانی آسیا برای پرسپولیس تعبیر میشد.
احسان حاجصفی؛ موفق
کاملا مشخص بود که انتقال زمستانی او از تراکتور به سپاهان برای تیم اصفهانی بسیار موثر خواهد بود. احسان البته در تراکتور هم بد بازی نکرد و انصافا بین سه کاپیتان تیم ملی که با هم به تیم تبریزی ملحق شدند بهترین نمایش را داشت، اما داستان او با سپاهان فرق دارد. این تیم خانه حاجصفی است. او بلافاصله بعد از حضور در اصفهان بازوبند کاپیتانی سپاهان را گرفت و به میانه میدان این تیم سر و سامان داد. حاجصفی دو پاس گل در بازی با تراکتور و سایپا برای همبازیانش ارسال کرد و گل سه امتیازی دیدار با نساجی را هم خودش زد. او یک وزنه بسیار مهم برای سپاهان به شمار میرود و به عنوان تنها خرید زمستانی این تیم، به وضوح شایستگیهایش را نشان داده است.
آرمان رمضانی؛ ناموفق
این که آرمان رمضانی در استقلال چه خواهد کرد، در طول زمان مشخص میشود. با این حال حضور رمضانی در پرسپولیس یک شکست کامل فنی برای باشگاه و بازیکن بود. آرمان ابتدای فصل به عنوان سهمیه لیگ برتری بزرگسال، یعنی ارزشمندترین فهرستی که هر تیمی در اختیار دارد به پرسپولیس آمد اما با نمایشهای ناامیدکنندهاش صدای اعتراض کارشناسان و هواداران را درآورد. رمضانی در تیمهای قبلیاش از جمله سایپا هم کم گل زده بود اما فضای باشگاههای بزرگ فرق میکند و آنجا مدارای چندانی با بازیکنان ناموفق صورت نمیگیرد. گفته میشود رمضانی بابت شش ماه حضور بیثمر در پرسپولیس حدود یک میلیارد و 350 میلیون تومان دستمزد گرفت و سپس در انتقالی مستقیم سر از استقلال درآورد.
سعید واسعی؛ ناموفق
یکی از عجیبترین سرنوشتهای نقلوانتقالاتی این فصل مربوط به سعید واسعی میشد. این هافبک 26 ساله لیگ نوزدهم در پیکان درخشید و برای فصل جدید با پیشنهاد چند تیم از جمله استقلال و تراکتور مواجه شد. نهایتا هم او در یک انتقال پرماجرا سر از تیم تبریزی درآورد. بعد پیکان به خاطر فسخ غیر قانونی قرارداد از واسعی شکایت کرد و برنده شد. در نتیجه برای این بازیکن حکم محرومیت چهار ماهه بریدند و مقداری هم جریمه مالی در نظر گرفتند. از اواخر اسفند بالاخره واسعی به تمرینات برگشت و حتی در مرحله گروهی لیگ قهرمانان هم به میدان رفت اما رسول خطیبی بهتازگی اعلام کرده این بازیکن از نظر فنی مورد تایید او نیست و باید جدا شود. یک فصل کامل سوخت؛ تمام.
علیرضا حقیقی؛ ناموفق
از جمله جابهجاییهای تابستانی فوتبال ایران که سر و صدای زیادی کرد، حضور علیرضا حقیقی در گل گهر سیرجان بود. دروازهبان پیشین پرسپولیس و تیم ملی ایران بعد از یک دوره حضور در نساجی راهی سیرجان شد تا در پروژه جاهطلبانه گلگهر زیر نظر امیر قلعهنویی کار کند. با این حال نتیجه کار چندان خوشایند از آب درنیامد. حقیقی در این فصل اشتباهات زیادی داشت و در مقاطعی هم نیمکتنشین شد. او در بازی با پیکان گل به خودی زد، مقابل استقلال یکی از بدترین بازیهای عمرش را ارائه داد و اخیرا هم برابر فولاد مرتکب یک خطای پنالتی ناشیانه شد. قلعهنویی همه موفقیتهایش در دوران مربیگری را با بهترین دروازهبانهای ایران مثل مهدی رحمتی و وحید طالبلو به دست آورده، اما حقیقی عصای دست او نشد.»
انتهای پیام