شنبه 18 مرداد 1404

بهره‌برداری سه طرح گردشگری بوشهر در قالب جهش تولید مصوب شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بهره‌برداری سه طرح گردشگری بوشهر در قالب جهش تولید مصوب شد

بوشهر - ایرنا - معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوشهر گفت: بهره‌برداری از سه طرح حوزه گردشگری این استان در قالب جهش تولید تا پایان سال جاری تصویب شد.

سکینه سالاری روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: این طرح‌ها شامل هتل پنج ستاره پتروجم کنگان، اقامتگاه بوم‌گردی بینک گناوه و هتل سنتی چهار محل بوشهر با سرمایه‌گذاری 2 هزار و 365 میلیارد ریال در دست اجرا است که از این میزان 875 میلیارد ریال تسهیلات است و با توجه به پیشرفت فیزیکی انجام شده تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر افزود: با اجرا و فعالیت این پروژه‌ها برای 112 نفر بطور مستقیم ایجاد اشتغال و یکهزار و 58 تخت به تخت‌های اقامتی استان افزوده خواهد شد.

سالاری یادآور شد: در زمان حاضر 12 هتل، هشت هتل آپارتمان و 11 مهمان پذیر در بوشهر فعال است که با 2 هزا رو 129 تخت اقامتی به گردشگران و مسافران خدمات دهی می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*