پنج‌شنبه 8 مرداد 1405

بهره گیری از ظرفیت های حوزه ورزش کهگیلویه و بویراحمد راهکار توسعه آن است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بهره گیری از ظرفیت های حوزه ورزش کهگیلویه و بویراحمد راهکار توسعه آن است

یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش، گفت: بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیت های حوزه ورزش استان یکی از راهکارهای مهم برای کمک به رشد و توسعه همه جانبه آن در ابعاد گوناگون است.

به گزارش ایرنا، حسین کلانتری روز سه شنبه در بازدید سرزده از اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد و دیدار با مسؤولان و کارکنان آن در یاسوج، اظهار داشت: جوانان استان دارای استعدادهای چشمگیر در حوزه های ورزشی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هستند.

وی افزود: لازم است که هر چه سریعتر سرمایه گذاری اصولی و علمی در هر 2 حوزه جوانان و ورزش کهگیلویه و بویراحمد از سوی متولیان امر انجام شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: سال های آینده چهره هایی مطرح از بین ورزشکاران مرد و زن رشته های مختلف این استان به کشور و دنیا معرفی خواهند شد.

کلانتری بر لزوم هدف گذاری و برنامه ریزی صحیح به منظور ارتقای روزافزون ورزش همگانی در کنار ورزش قهرمانی در کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد.

وی عنوان کرد: میزبانی ورزش های زمستانی و تابستانی و برگزاری جشنواره های مختلف ورزشی در کهگیلویه و بویراحمد می تواند نقش بسزایی در پیشرفت بیش از پیش ورزش این استان داشته باشد.

کلانتری ابراز داشت: آیین تجلیل از قهرمانان و مدال آوران ورزش کهگیلویه و بویراحمد در آینده ای نزدیک در شهر یاسوج مرکز این استان برگزار می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: انجام فعالیت های فرهنگی در کنار امور ورزشی در این اداره کل با جدیت ادامه دارد.

سید محمدتقی علوی اظهار داشت: دولت نگاه ویژه ای به هر 2 حوزه جوانان و ورزش کهگیلویه و بویراحمد دارد و تاکنون نیز اقدام هایی ارزنده در این زمینه ها در استان انجام شده است.

وی افزود: هم اینک 46 هیأت ورزشی فعال در هر 2 بخش مردان و زنان در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

علوی بیان کرد: کسب کرسی در چند فدراسیون از سوی برخی رؤسای هیأت های ورزشی کهگیلویه و بویراحمد یکی از دستاوردهای مهم ورزش استان در سال های اخیر است.

وی با ابراز گلایه از تخصیص نیافتن اعتبارات فصل پنج به هر 2 حوزه جوانان و ورزش کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: انتظار می رود که استاندار این استان حمایت لازم را از اداره کل ورزش و جوانان استان در چنین موضوع مهمی انجام دهد.

26 مهرماه تا دوم آبان ماه هر سال به عنوان هفته تربیت بدنی و ورزش نامگذاری شده است.

افزون بر 50 هزار ورزشکار ساماندهی شده مرد و زن در رشته های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند.

*س_برچسب‌ها_س*