پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

به دنبال بازگرداندن اموال تاریخی به سرقت رفته در دوره پهلوی به کشور هستیم + فیلم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
به دنبال بازگرداندن اموال تاریخی به سرقت رفته در دوره پهلوی به کشور هستیم + فیلم

عزت الله ضرغامی گفت: در حال پیگیری هستیم تا اموال تاریخی ارزشمند را که به تاراج رفته به کشور‌های صاحب آن اموال بازگردانیم.

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در نشست کشور‌های صاحب تمدن باستانی که 10 کشور هستند حضور پیدا کردیم و سخنرانی انجام شد و مشخصا پیشنهاد کردیم که کمیته‌ای ویژه در دبیرخانه این مجموعه تشکیل شود برای پیگیری آثار تاریخی و باستانی تمامی کشور‌ها که خصوصا از طریق کشور‌های غربی به تاراج رفته و یا غارت شده است.

او گفت: خوشبختانه با استقبال اعضا مواجه شد و این پیشنهاد تصویب شد و رئیس جلسه نیز روی این موضوع تاکید کردند.

او ادامه داد: اکنون در حال پیگیری نه فقط برای کشور خودمان هستیم تا این اموال تاریخی ارزشمند را از کشور‌هایی که به بهانه‌های مختلف سرقت کردند به کشور‌های صاحب آن اموال بازگردانیم و در خصوص کشور خودمان نیز حتما بخشی از این اموال مربوط به غارتی است که در دوره پهلوی صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت