جمعه 20 مهر 1403

به همت نخبگان ایرانی به اسم محصولات خارجی / تنها راه ورود به بازار جهانی برندسازی است؟ + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
به همت نخبگان ایرانی به اسم محصولات خارجی / تنها راه ورود به بازار جهانی برندسازی است؟ + فیلم

به گزازش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه دانش بنیان تک‌ژن بزرگترین تولیدکننده در صنعت میکروبیولوژی کشور است که با تمرکز بر خلق دانش از طریق سرمایه‌گذاری در ایده‌های نوآورانه، گستره‌ای از میکروارگانیسم‌های کاربردی را در قالب محصولات زیستی عرضه می‌کند. محمود مقتدایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان تک‌ژن در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تاثیر محصولات بومی...

به گزازش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گروه دانش بنیان تک‌ژن بزرگترین تولیدکننده در صنعت میکروبیولوژی کشور است که با تمرکز بر خلق دانش از طریق سرمایه‌گذاری در ایده‌های نوآورانه، گستره‌ای از میکروارگانیسم‌های کاربردی را در قالب محصولات زیستی عرضه می‌کند.

محمود مقتدایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان تک‌ژن در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تاثیر محصولات بومی بر مردم همان منطقه گفت: وقتی سویه میکروارگانیزم‌ها بومی باشد؛ سازگاری بیشتری با مردم آن منطقه دارد. مقتدایی افزود: ما ادعا داریم که ماده اصلی محصولات ما بومی است و نسبت به محصولات وارداتی تاثیر بیشتری بر مردم کشورمان دارد و همچنین فرمول‌های به کار رفته در تولید محصول تماما توسط مهندسان و متخصصان کشورمان صورت گرفته است. محصولات ما علاوه بر کیفیت از لحاظ قیمت نیز قابل رقابت با محصولات مشابه است. وی با توجه به شعار سال گفت: از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دیگر ارگان‌ها تشکر می‌کنیم، اما در لایه‌های پایین مقاومت وجود دارد. متاسفانه واردات محصولات مشابه به صورت مواد اولیه یا محصول نهایی همچنان ادامه دارد که باید جلوی آن گرفته شود.

رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان تک‌ژن با شاره به مشکلات صادرات ادامه داد: ما برای صادرات مشکل داریم. تولیدات ما پاسخ‌گوی نیاز‌های داخل است به طوری که از واردات بی‌نیاز باشیم.

وی افزود: می‌خواستیم سال گذشته محصولی را صادر کنیم با اینکه سال‌ها است اعلام می‌کنیم که این محصول را در داخل تولید می‌شود، اما همچنان واردات آن ادامه دارد، در نهایت پس از 10 ماه توانستیم محصول خود را صادر کنیم. مقتدایی با اشاره به مسئله ری‌برند (بازسازی برند) گفت: ما با مشکل ری‌برند مواجه هستیم، کشور‌های اطراف تا حدودی محصول با برند ایران را می‌پذیرند، چون کیفیت محصولات ما به نوعی است که با مشابه اروپایی آن رقابت می‌کند و در کشور‌های منطقه در زمینه صادرات با مارک ایرانی مشکل نداریم، اما در کشور‌های اروپایی و کشور‌های حوزه آمریکای شمالی مشکلاتی داریم به همین دلیل در کشور‌های دیگری ری‌برند می‌کنیم. ما برای ورود به بازار جهانی چاره‌ای جز برند سازی نداریم. وی تصریح کرد: در زمینه صادرات مسئولین می‌توانند نقش تسهیل‌گر در روند اداری و گرفتن مجوز صادرات داشته باشند.