بورس تهران
بورس تهران
مدیرعامل بورس تهران گفت: با تلاش بورس تهران هفته آینده قرارداد آتی تک سهم رونمایی و بازار سرمایه بیش از پیش دو طرفه میشود.
اقتصادنیوز: در آخرین روز معاملاتی هفته شاخصهای بازار سهام ریزش کردند.
در معاملات چهارشنبه، 106 نماد صف خرید داشتند و 52 نماد با صف فروش مواجه بودند.
تهران - ایرنا - شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، 10 خرداد) با 17 هزار و 381 واحد کاهش در ارتفاع 2میلیون و 271 هزار واحدی ایستاد.
شاخص کل بورس با اُفت 17 هزار و 380 واحدی در تراز 2 میلیون و 271 هزار و 45 واحدی ایستاد.
شاخص کل بورس با اُفت 17 هزار و 380 واحدی در تراز 2 میلیون و 271 هزار و 45 واحدی ایستاد.
شاخص کل بورس با اُفت 17 هزار و 380 واحدی در تراز 2 میلیون و 271 هزار و 45 واحدی ایستاد.
دیروز هم بورس تهران مثبت بود اما شاخص کل حدود نیم درصد رشد کرد. با این رشد 13 هزار واحدی، بخش کوچکی از افت 54 هزار واحدی یکشنبه جبران شد.
اقتصادنیوز: بورس تهران به زحمت و در طی چند روز، خودش را مقداری بالا می کشد اما همه آن رشدها با یک منفی سنگین، بی اثر می شوند.
شاخص بورس تهران با وجود اینکه همچنان در مسیر صعودی قرار دارد؛ اما در محدوده 2.3 میلیون واحدی ایستاده است و شاخص به دنبال انگیزه برای رسیدن به اهداف و ارقام بالاتر است.
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سهشنبه، 9 خرداد) با 13 هزار و 42 واحد افزایش در ارتفاع 2میلیون و 288 هزار واحدی ایستاد.