بورس تهران
بورس تهران
بازار سرمایه این هفته قرمز پوش آغاز کرد و شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز، بیش از 11 هزار واحد کاهش یافت و شاخص کل به یک میلیون و 553 هزار واحد رسید.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش 11 هزار و 110 واحد همراه شد.
بازار سهام امروز اگرچه شروع کار خود را با تحرک خریداران با انگیزه شروع کرد اما ناپایداری روند معاملات باعث شد تا اغلب نمادهای معاملاتی شاهد غلبه عرضه بر تقاضا تحت تأثیر خودروئی ها باشند.
پس از بیش از دوماه وقفه، سرانجام فرآیند فروش اوراق بدهی دولتی در بازار سرمایه از سر گرفته شد تا با پیشنهاد دو حراج 5هزار میلیاردتومانی با سررسید یک و دو ساله با نرخ سود 5/ 21 و8/ 21درصد، مسیر تامینمالی دولت در سالجدید هموار شود، با اینوجود استقبال خریداران از این دو حراج نسبتا ضعیف بود و تنها حدود یکسوم اوراق عرضهشده فروش رفت.
پس از بیش از دوماه وقفه، سرانجام فرآیند فروش اوراق بدهی دولتی در بازار سرمایه از سر گرفته شد تا با پیشنهاد دو حراج 5هزار میلیاردتومانی با سررسید یک و دو ساله با نرخ سود 5/ 21 و8/ 21درصد، مسیر تامینمالی دولت در سالجدید هموار شود، با اینوجود استقبال خریداران از این دو حراج نسبتا ضعیف بود و تنها حدود یکسوم اوراق عرضهشده فروش رفت.
در روز چهارشنبه که آخرین روز معاملاتی هفته گذشته بود، نشانه هایی ضعیف برای بازگشت بازار رو به بالا مشاهده شد. شاخص کل بورس در روز چهارشنبه 57 صدم درصد رشد کرد.
بورس تهران یک هفته منفی را پشت سر گذاشته و با اینکه در هفته گذشته افت بزرگی در شاخص ها رخ نداد، اما تا حدودی باعث ایجاد نگرانی در معامله گران شده است.
کارشناس بازار سرمایه گفت: در صورت نزول بازار اولین حمایت میان مدت شاخص کل محدوده 1.5 تا 1.48 میلیون واحد و درصورت صعود هدف بعدی این شاخص محدوده یک میلیون 700 هزار واحد است.
ارزش کل معاملات بورس اوراق بهادار تهران با افزایش 6.86 درصدی نسبت به ماه معاملاتی قبل (فروردین 1401) در اردیبهشت ماه به 122 هزار و 629 میلیارد تومان رسید.
شاخص کل بورس تهران در هفته جاری 30484 واحد معادل 1.9 درصد افت کرد.
بورس تهران بالاخره پس از چند هفته رشد، با افت مواجه شد و شاخصها در مجموع معاملات روزهای هفته افت کردند. اما معاملات روز چهارشنبه دوباره امیدها را نسبت به بهبود وضعیت بورس افزایش داد.
بورس تهران بالاخره پس از چند هفته رشد، با افت مواجه شد و شاخص ها در مجموع معاملات روزهای هفته افت کردند. اما معاملات روز چهارشنبه دوباره امیدها را نسبت به بهبود وضعیت بورس افزایش داد.
در هفته اخیر شاخص کل بورس روند نزولی داشت و نتوانست صعود هفتههای گذشته را ادامه بدهد.
روند صعودی شاخص کل بورس در هفته اول خرداد ماه متوقف شد
امروز چهارشنبه چهارم خرداد ماه 1401 شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران با افزایش 8.788 واحدی به یک میلیون و 564 هزار واحد رسید.