بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس + جدول

افراد حقوقی در بورس امروز 440میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند که بیشترین ورود پول حقیقی به بورس یا فرابورس مربوط به گروه شرکتهای چندرشتهای صنعتی و همچنین سهام شستا بود.
به گزارش سرویس بورس مشرق، در بورس امروز حقیقیها حدود 440میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد 6هزار و 870میلیارد تومان بود، افراد حقیقی 84درصد یعنی پنج هزار و 750میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان 6درصد از کل معاملات شد.
بیشترین ورود پول حقیقی به بورس و فرابورس در سه گروه «شرکتهای چندرشتهای صنعتی»، «فلزات اساسی» و «محصولات شیمیایی» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروههای «بانکها و موسسات اعتباری» و «بیمه و صندوق بازنشستگی» به نفع حقوقیها تمام شد.
سه نماد «شستا»، «فملی» و «فولاد» لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقیها نیز بیشتر به «تاپیکو»، «وپاسار» و «رنیک» معطوف بود.
مالکیت حقیقی در ترکیب سهامداری سرمایهگذاری تامین اجتماعی حدود 155میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقوقی سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین با برتری حدود 20میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.
امروز افزایش سهام حقیقیها در 99نماد و افزایش سهام حقوقیها در 85نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول 790میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم 330میلیارد تومان بود.
منبع: اقتصادآنلاین

