بیشترین منابع بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال در کشور است
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: اولویت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ایجاد اشتغال در کشور است و بیشتر منابع بنیاد برکت به این سمت هدایت شده است.
علی عسکری، شامگاه چهارشنبه 29 دی در نشست امضای تفاهمنامه پیشرفت آبادانی برای سه شهرستان مرزی نهبندان، سربیشه و زیرکوه و تفاهمنامه طرح آبا (آشتی با آموزش) بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، افزود: مدل ما برای محرومیتزدایی متکی بر توانمندسازی و اشتغال است و اگر مساله اشتغال را حل کنیم سایر موارد که مرتبط با محرومیت و موضوعات اجتماعی است نیز بهتدریج رفع خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی گفت: در زمینه محرومیتزدایی در خراسان جنوبی اولویت ما بر مناطق مرزی است که بتوانیم زیرساخت، معیشت، اشتغال و آب را فراهم کنیم زیرا مردم در نقاط مرزی آسیبپذیرتر هستند و به لحاظ امنیتی هم ماندگاری جمعیت در مرز برای کشور مهم است.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) افزود: اقدامات اجتماعی و محرومیتزدایی این ستاد مکرر از سوی مقام معظم رهبری سوال میشود و همیشه ایشان تاکید دارند که منتظر گزارشهای مستمر شما هستیم بنابراین 2 وظیفه اصلی در ستاد برای خودمان متصور هستیم که یکی کمک به رفع چالشها در نظام اسلامی بوده و وظیفه دیگر محرومیتزدایی و توانمندسازی است.
وی با اشاره به کارهایی که ستاد اجرایی میتواند در خراسان جنوبی انجام دهد گفت: هلدینگهای ستاد براساس ظرفیتها و یکسری قواعد خاص خودشان نسبت به سرمایهگذاری در مناطق اقدام میکنند که معادن و بخش صنعت خراسان جنوبی این ظرفیت را برای سرمایهگذاری هلدینگهای اقتصادی ستاد دارد.
عسکری افزود: در حوزه اجتماعی نیز فعالیت سه بنیاد برکت، بنیاد احسان و بنیاد 15 خرداد را زیرمجموعه ستاد اجرایی داریم که بنیاد 15 خرداد اخیرا به ستاد ملحق شده و در زمینه سلامت و جمعیت فعالیت دارد و در حوزه سلامت میتواند این بنیاد در خراسان جنوبی ورود جدیتر از قبل داشته باشد.
وی بیان کرد: بنیاد برکت در حوزه اشتغال و اقدامات عمرانی و زیرساخت با تمرکز فعالیتها در روستاها و حاشیه شهرها فعالیت دارد که کارهای محرومیتزدایی را در 220 محله حاشیه شهر در کشور در دستور کار داریم و بنیاد احسان نیز در زمینههای حمایتی، امدادهای فوری در حوادث و اقدامات جهادی فعالیت دارد.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: در معاونت اجتماعی بنیاد برکت، درمان ناباروری زوجین جوان دنبال میشود که در سال جاری درمان 2 هزار زوج ناباور را در دستور کار قرار دادیم و سهمیه خراسان جنوبی را افزایش خواهیم داد.
وی با بیان اینکه گسترده حمایتی ما در طرحهای مختلف بالاست افزود: از چند سال گذشته در موضوع پرچالش آب ورود پیدا کردیم و در سال جاری تعهد مرمت 300 رشته قنات در کشور را داریم همچنین در زمینه آبرسانی به روستاها هم ورود پیدا کردیم و آبرسانی به هزار و 400 روستا را تعهد داریم.
عسکری گفت: اگر در روستاها آب شور وجود دارد که بتوانیم با آب شیرینکنهای کوچک آب روستاها را تامین کنیم، حاضر هستیم در این زمینه هم سرمایهگذاری کنیم.
وی افزود: ما در خراسان جنوبی تعهد داریم که زنجیره هاب شتر را تکمیل کنیم و کار مجموعه ستاد در خراسان جنوبی تکمیل شده است و باید سایر تعهدات از جمله ایجاد کشتارگاه هم انجام شود.
مرتضی نیازی، معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت نیز اظهار کرد: بنیاد برکت تاکنون در استان خراسان جنوبی هشت هزار و 5 طرح اقتصادی با ظرفیت اشتغال 35 هزار و 959 نفر و با سرمایه گذاری 14 هزار و 275 میلیارد ریال اجرا کرده است.
وی گفت: از این تعداد طرح اقتصادی 12 طرح بنگاه محور با سرمایه گذاری 2 هزار و 54 میلیارد ریال و میزان اشتغال 11 هزار و 280 نفر است.
وی با اشاره به اجرای هفت هزار و 971 طرح اجتماع محور سحاب در خراسان جنوبی، ادامه داد: در این راستا برای ایجاد اشتغال 23 هزار و 913 نفر در مجموع هشت هزار و 996 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
نیازی بیان کرد: 21طرح تسهیلات محور نیز با ظرفیت اشتغال 761 نفر و سرمایه گذاری سه هزار و 22 میلیارد ریال در خراسان جنوبی اجرا شده است.
معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت با بیان اینکه یک طرح کارگاهی با سرمایه گذاری سه میلیارد ریال در استان اجرا شده است، گفت: همچنین 530 پروژه عمرانی و زیربنایی به ارزش 661 میلیارد ریال شامل 72 مدرسه، 20 مسجد، 318 باب مسکن اجرا شده است.
وی افزود: همچنین 120 پروژه عمرانی دیگر شامل تکمیل بیمارستان، حوزه علمیه، آبرسانی، خانه عالم، سالن ورزشی و... در این استان از سوی بنیاد برکت اجرا شده است.
انتهای پیام