سه‌شنبه 17 شهریور 1405

بیش از 100 فلسطینی در اعتراضات نقب دستگیر شدند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بیش از 100 فلسطینی در اعتراضات نقب دستگیر شدند

منابع خبری جمعه شب گزارش دادند، طی چهار روز گذشته از آغاز اعتراضات به اشغالگری رژیم صهیونیستی در منطقه نقب واقع در جنوب فلسطین اشغالی، بیش از 100 فلسطینی دستگیر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری معا فلسطین، نظامیان صهیونیست با حمله به معترضان تاکنون ده‌ها تن از آن ها را زخمی کردند.

بر اساس این گزارش، در این تظاهرات که تا جمعه شب نیز ادامه داشته، تاکنون بیش از 100 فلسطینی از جمله زنان و دختران بازداشت شدند.

نظامیان رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته به روستاهای مختلف منطقه نقب یورش برده و تلاش کردند با نابود کردن مزارع کشاورزی ساکنان بومی این مناطق، زمین های آن ها را برای ایجاد شهرک های صهیونیست نشین جدید اشغال کنند.

درگیری میان جوانان فلسطینی با نظامیان اشغالگر به دستگیری فلسطینیان در منطقه بئرالسبع و تل السبع و شهرک رهط منجر شد.

پیش تر کمیته های مقاومت فلسطین در بیانیه ای تلاش صهیونیست ها برای اخراج فلسطینیان از صحرای نقب را محکوم کرده بودند.

در این بیانیه بر دفاع ساکنان نقب و همه سرزمین های فلسطینی از خاک خود و مقابله با تلاش صهیونیست ها برای کوچاندن ساکنان بومی منطقه تاکید شده است.

در نقب، بیش از 40 روستا واقع شده که رژیم صهیونستی از سال 1951 به دنبال تخریب آن‌ها و کوچاندن اجباری ساکنانش است.

بر اساس گزارش نهادهای حقوق بشری فلسطین، 666 هزار شهرک نشین در 285 شهرک صهیونیست نشین در کرانه باختری و قدس اشغالی سکونت دارند.

انتهای پیام /