پنج‌شنبه 26 شهریور 1405

بیش از 55 میلیارد ریال از درآمد موقوفات خمین صرف امور اجتماعی و مذهبی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بیش از 55 میلیارد ریال از درآمد موقوفات خمین صرف امور اجتماعی و مذهبی شد

خمین - ایرنا - رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خمین گفت: 55 میلیارد و 596 میلیون ریال در مدت یکسال اخیر بر اساس نیات واقفان در بخش‌های مختلف اجتماعی، مذهبی، کمک به مساجد و بقاع متبرکه این شهرستان هزینه شد.

غلامرضا رجبی روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت دهه وقف افزود: 50 میلیارد ریال از این مبلغ به منظور اجرای نیات واقفان در زمینه حفظ و نگهداری، مدیریت و تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف هزینه شده است. وی ادامه داد: 655 میلیون ریال به منظور اجرای نیات مذهبی شامل اطعام و روضه خوانی در این شهرستان هزینه شده است. رجبی اضافه کرد: 81 میلیون ریال به منظور اجرای نیات اجتماعی شامل کمک به تعمیر و احداث حسینه در این شهرستان هزینه شده است. وی کمک به عمران و آبادانی مدارس علوم دینی را از دیگر نیات اجرا شده در یک سال اخیر در خمین بیان کرد و گفت: 160 میلیون ریال به حوزه علمیه این شهرستان کمک شد. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خمین افزود: 245 میلیون ریال به منظور اقدامات عمرانی مساجد و پرداخت به ائمه جماعات در این شهرستان هزینه شده است. رجبی بیان کرد: 455 میلیون ریال در راستای اجرای نیات واقفان در زمینه بقاع متبرکه در یک سال اخیر در خمین هزینه شده است. وی گفت: بیش از یکهزار و 600 بسته معیشتی در سال جاری بین روحانیون، نیازمندان، و سادات خمین و چهار هزار بسته بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی کننده با همکاری هیاتهای مذهبی بین نیازمندان این شهرستان توزیع شد.

وی تصریح کرد: 430 میلیون ریال برای آزادای زندانیان جرایم نقدی غیر عمددر خمین امسال از سوی اوقاف این شهرستان پرداخت شده است. رجبی اضافه کرد: تجهیزات تولید انرژی خورشیدی در سه امامزاده این شهرستان قرار داده شده تا با فروش انرژی به اداره برق، زمینه درآمد پایدار برای این امامزادگان فراهم شود. رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خمین افزود: آگاه سازی و هدایت واقفان به سمت وقفهای درمانی و حمایت از دانش آموزان بی بضاعت رویکرد جدید اوقاف است. رجبی یادآور شد: 557 وقف غیر متصرفی شامل 308 باب مسجد، 60 باب حسینیه و 183 وقف منفعتی و 28 وقف غیرمتصرفی (دارای متولی) در خمین ثبت شده است. 24مهر تا سوم آبان به عنوان دهه وقف نامیده شده و قرار است به این مناسبت 15 برنامه در خمین اجرا شود. خمین در جنوب استان مرکزی واقع شده و دارای 25 بقاع متبرکه است.

*س_برچسب‌ها_س*