بیش از 6 هزار بیمار کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد بهبود یافتند
یاسوج - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:: 273 بیمار در بیمارستانهای معین کرونای استان بستری هستند و در مجموع تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی استان تاکنون 6206 مورد گزارش شده است.
پرویز یزدان پناه روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شمار قربانیان کرونا در استان به 117 نفر رسیده و تعداد مرگهای ناشی از کرونا در استان در حال افزایش است.
وی افزود: هم اینک 273 بیمار در بیمارستانهای معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد 118 نفر مبتلای قطعی و 16 نفر در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: برای کنترل کرونا همه باید خود را ملزم به استفاده از ماسک کنیم و دستها را به هیچوجه به صورت خود نزنیم فاصله دو متری را در هر شرایطی از افراد دیگر به ویژه هنگام صحبت کردن حفظ کنیم.
یزدان پناه به همشهریان توصیه کرد که در تجمعات شرکت نکنند و کرونا را جدی بگیرند.
وی ابراز داشت: مجبور به ادامه زندگی با کرونا و تحمل آن تا زمان کنترل بیماری هستیم که باید روزمرگی خود را همراه با دستورالعملهای بهداشتی به نحوی ادامه دهیم تا به اطرافیانمان آسیبی وارد نکنیم.
*س_برچسبها_س*