پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

بیش از 98درصد فرهنگیان قزوین واکسینه شدند / آموزش مجازی در سال تحصیلی جدید

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بیش از 98درصد فرهنگیان قزوین واکسینه شدند / آموزش مجازی در سال تحصیلی جدید

حسنعلی اصغری با بیان اینکه تاکنون بیش از 98 درصد فرهنگیان استان واکسینه شده‌اند، گفت: باتوجه به اوج شیوع کرونا درحال حاضر امکان بازگشایی حضوری مدارس در سال تحصیلی جدید نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسنعلی اصغری مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ درباره وضعیت بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها پیش‌بینی شده بود که در سال تحصیلی پیش رو بازگشایی مدارس به صورت حضوری انجام شود اما با توجه به گستردگی شیوع ویروس کرونا به نظر می‌رسد امکان بازگشایی وجود نخواهد داشت.

وی افزود: امیدواریم در یک ماه باقی مانده مشکلات مربوط به شیوع ویروس کرونا رفع و مدارس به صورت حضوری برپا شود اما در غیر این صورت کلیه کلاس‌ها از ابتدای مهر به صورت مجازی دایر خواهد شد.

نواقص آموزش مجازی را رفع می‌کنیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در صدد هستیم با استفاده از تمرکز و برنامه‌ریزی دقیق مشکلات آموزش مجازی را برطرف کنیم تا از این طریق آموزش با کیفیت و بدون نقص به دانش‌آموزان ارائه شود.

اصغری تاکید کرد: اگر گستردگی ویروس کرونا کاهش پیدا کند و این ویروس منحوس کنترل شود، مجموعه آموزش و پرورش آماده برگزاری تمامی کلاس‌ها به صورت حضوری است.

این مقام مسئول ابرازکرد: خوشبختانه بسیاری از مشکلاتی که در آموزش مجازی سال تحصیلی گذشته از جمله دارا نبودن ابزار مناسب برخی دانش‌آموزان جهت شرکت در کلاس‌های مجازی، برطرف شده است.

وی ادامه داد: تعداد روستاهایی که با مشکل اینترنت مواجه بودند نسبت به سال تحصیلی گذشته بسیار کاهش یافته است و در تلاش هستیم با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مربوطه مابقی مشکلات را برطرف کنیم تا چتر پوشش آموزشی افزایش یابد.

برای تمامی مقطع تحصیلی درسنامه الکترونیکی تولید شده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اذعان کرد: در طول تابستان سال جاری برای تمامی درس‌های کلیه پایه‌ها محتوای الکترونیکی تولید شد و در قالب سی دی و فلش در اختیار دانش‌آموزان تمامی مناطق جغرافیایی استان قرار گرفت و همچنین برای برخی از دانش‌آموزانی که امکان دسترسی به محتوای الکترونیکی ندارند درسنامه تهیه شده است.

اصغری تصریح کرد: در تلاش هستیم با بهره‌گیری دانش‌آموزان از مطالب محتوای الکترونیکی و درسنامه‌ها هیچ دانش‌آموزی در استان به جهت عدم دسترسی به فضای مجازی بازمانده از تحصیل نباشد.

این مقام مسئول عنوان کرد: از تمامی رسانه‌ها درخواست می‌کنیم در هر منطقه‌ای از استان اگر دانش‌آموزی وجود دارد که نمی‌تواند از ابزار و روش‌ها‌ی آموزشی بهرهمند شود، اطلاعات آن فرد را در اختیار ما قرار دهند تا با پیگیری‌های لازم روش مطلوب ارائه آموزش برای آن دانش‌آموز تعیین و تامین شود.

وی اذعان کرد: برای برخی روستاهایی که جمعیت کمتری دارند معلمان جهادی بسیج شده‌اند تا در این مناطق حاضر شوند و مشکلات درسی دانش‌آموزان را برطرف کنند.

مشکلات نرم افزار آموزشی "شاد" به متخصصین مربوطه ابلاغ و مرتفع شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین بیان کرد: وظیفه ما به عنوان دستگاه متولی امر تعلیم و تربیت این است که چتر پوشش آموزش‌ها را گسترش دهیم تا هیچ دانش‌آموزی از مسیر آموزش خارج نشود و روند تحصیلی خود را به درستی طی کند.

اصغری ابراز کرد: تمامی موارد اعلام شده از سوی دانش‌آموزان و معلمان درخصوص مشکلات برنامه آموزشی شاد به افراد مربوطه که مسئول تولید این نرم افزار بودند ابلاغ و مرتفع شده و مابقی مشکلات با بررسی متخصصین در حال پیگیری است.

این مقام مسئول درباره تعداد فرهنگیان واکسینه شده، گفت: تاکنون بیش از 98 درصد فرهنگیان استان واکسینه شده‌اند و مابقی این افراد به دلیل مشکلاتی همچون ابتلا به ویروس کرونا، شرایط بارداری یا مایل نبودن به تزریق واکسن، واکسینه نشده‌اند که این افراد می‌توانند با ثبت نام مجدد در سامانه واکسینه شوند.

وی در پایان عنوان کرد: واکسیناسیون فرهنگیان در دانشگاه تربیت معلم صورت می‌گرفت که همچنان پس از اتمام افراد مدنظر، این مرکز برای واکسیناسیون سایر اقشار مشغول به فعالیت است.

انتهای پیام /