بیماری های عفونی
بیماری های عفونی
اقتصادنیوز: استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به احتمال شیوع آنفلوانزا و خطرات آن هشدار داد.
تهران - ایرنا - متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری گفت: سل در سالیان گذشته مرگ و میر بالایی داشته، اما از چند دهه قبل با تولید داروهای موثر این روند تغییر پیدا کرده و در حال حاضر این بیماری قابل درمان بوده و به عبارتی بیماری علاج پذیر است.
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان اعلام کرد تزریق واکسنهای سینوفارم و پاستوکووک بهترین انتخاب برای افراد زیر 18 سال بوده و هیچ عارضه جدیای از این واکسنها برای این بازه سنی گزارش نشده است.
پایگاه خبری اکسیوس در گزارشی با بیان اینکه کووید -19 ماندنی است و مرگ و میر ناشی از آن هرگز به صفر نمی رسد نوشت: تنها با واکسیناسیون حداکثری و آزمایش و درمان بهتر می توان به نقطه ای رسید که خطر محدود شود.
پیش بینی ما این است که این موج جدید در اوایل آبان آغاز شود. مهم این است که این موج جدید برای ما به شکل بحران درنیاید و مثل موج پنجم شاهد ابتلا روزانه پنجاه هزار نفر به کرونا و شش هزار نفر بستری نباشیم.
پیام طبرسی، فوق تخصص بیماری های عفونی و رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در مورد موج های بعدی کرونا اظهار کرد: ما صد در صد یک موج جدیدی را دوباره خواهیم داشت و مجددا شاهد افزایش آمار ابتلا و بستری و حتی مرگ و میر خواهیم بود.
دکتر پیام طبرسی، فوق تخصص بیماری های عفونی: همه واکسن های موجود در کشور در کاستن از تعداد موارد بستری و مرگ کرونا موثر بودند. قطعا موج دیگری از بیماری را پیش رو داریم، اما امیدواریم با توجه به واکسیناسیون انجام شده به بحران منتهی نشود.
یک متخصص تغذیه گفت: با ورود به فصل پائیز و ایجاد هوای سرد زمینه برای ابتلا به بعضی از بیماری های عفونی خصوصا عفونت تنفسی مهیاست و بنابراین مصرف ریزمغذی ها نباید فراموش شود.
یک متخصص تغذیه گفت: با ورود به فصل پائیز و ایجاد هوای سرد زمینه برای ابتلا به بعضی از بیماری های عفونی خصوصا عفونت تنفسی مهیاست و بنابراین مصرف ریزمغذی ها نباید فراموش شود.
خوب می دانیم ویروس های جدید کرونا نسبت به ویروس های قدیمی تر مسری تر هستند اما اکنون مشخص شده است که این ویروس های جدید مهارت قابل توجهی هم برای بیشتر ماندن در هوا و معلق بودن در فضای باز دارند.
گروهی از واکسن ستیزان معتقدند که تزریق واکسن موجب تغییر دی.ان.ای افراد و تولد سویه های جدید کرونا می شود؛ در حالیکه این نگرانی در مورد واکسن های ژنومی محتمل است که دست برقضا تمام واکسن های مورد استفاده درکشور ژنومی نیستند و با شیوه کلاسیک در بدن آنتی بادی تولید می کنند.
متخصص بیماریهای عفونی مازندران با اظهار این که مهمترین تهدید ویروس کرونا جهش یافتن آن در گذر زمان است که سبب میشود تا درمان کووید 19 مشکلتر شود، گفت: تنها راه جلوگیری از جهش این ویروس و ریشه کن کردن بیماری کووید 19، تزریق واکسن است.
متخصص بیماریهای عفونی مازندران گفت: تنها راه جلوگیری از جهش این ویروس و ریشه کن کردن بیماری کووید 19، تزریق واکسن است.
یافتههای محققان در یک مطالعه کوچک حاکی از آن است که یک دستگاه پوشیدنی مانند «فیت بیت» یا «اپل واچ» می تواند تشخیص دهد که کدام بیمار به آنفلوانزای H1N1 و کدام بیمار به سرماخوردگی معمولی مبتلا شده است.