بیماری های عفونی
بیماری های عفونی
زمان ثبت نام برای شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی تا روز چهارشنبه 26 آبان ماه تمدید شد.
مهلت ثبت نام برای شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی تا روز چهارشنبه 26 آبان ماه تمدید شد.
چهار نفر از محققان و متخصصان کشور در دو گروه موافق و مخالف به طرح نظراتشان در مورد تایید و رد واکسیناسیون کرونا پرداختند.
تهران - ایرنا - عضو کمیته علمی کشوری کووید - 19 گفت: مجوز انجام تست بالینی واکسن "کوو ایران برکت" روی کودکان 12 تا 18 ساله صادر شده و مرحله اول آن هفته آینده آغاز می شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وبدا، سید محسن زهرایی درخصوص شیوع بیماری سرخک و آغاز واکسیناسیون تکمیلی سرخک، سرخجه و اوریون در برخی استان های درگیر، اظهار کرد: بیماری سرخک یکی از مسری ترین بیماری های عفونی است که در کشور ما هم سابقه طولانی داشته و اولین دانشمندی که توانست بیماری سرخک را از سایر بیماری های بثوری افتراق دهد، محمدبن زکریای رازی بوده و این افتخار دانشمندان...
تهران - ایرنا - رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آغاز واکسیناسیون تکمیلی سرخک، سرخجه و اوریون در برخی استانها خبر داد و گفت: در سال 1400، موارد بیماری سرخک در کشور افزایش یافت و تا اوایل آبان ماه، نزدیک به 85 مورد بیماری سرخک در کشور تایید شد.
ثبت نام برای شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از امروز چهارشنبه آغاز می شود.
جزئیات مرحله تکمیل ظرفیت چهل و هشتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی اعلام شد. این مرحله به رشته های بیماری های داخلی، بیماری های عفونی، کودکان، بیهوشی و طب اورژانس اختصاص دارد.
تهران - ایرنا - عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: هنوز به ایمنی جمعی در برابر کرونا از لحاظ واکسیناسیون نرسیدهایم و خطر بروز موج ششم همچنان وجود دارد.
آبریزش بینی، سرفه، گلودرد و تب؛ این علائم در یک سرماخوردگی ساده هم دیده میشوند، تشخیص اینکه بیماری ویروسی است یا باکتریایی، دشوار است.
یک متخصص زنان و زایمان گفت: با توجه به علم امروز در صورت بررسی های ژنتیکی و شرح حال دقیق مادر باردار می توان تا حدزیادی از تاثیر این عوامل در سقط جنین پیشگیری کرد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد مادرانی که هنگام زایمان به کووید -19 مبتلا بوده اند، با شیر دادن به نوزاد خود به تقویت سیستم ایمنی رو به رشد نوزادشان در برابر ویروس کرونا کمک می کنند.
تهران - ایرنا - نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد مادرانی که هنگام زایمان به کووید -19 مبتلا بوده اند، با شیر دادن به نوزاد خود به تقویت سیستم ایمنی رو به رشد نوزادشان در برابر ویروس کرونا کمک می کنند.
شرکتهای داروسازی از جمله "مرک" و"فایزر" در روزهای اخیر اطلاعات امیدوارکنندهای از تولید داروهای خوراکی علیه کووید -19 منتشر کردهاند و همچنین نتایج آزمایشات مربوط به اثربخشی نوعی داروی افسردگی در مقابله با کروناویروس میتواند نویدبخش این موضوع باشد که فصل جدیدی در مبارزه با این همه گیری آغاز شده است.
یکی از مهمترین عوامل ماندگاری کرونا تمرد گروهی از هموطنان از تزریق واکسن و رعایت پروتکل های بهداشتی است؛ به نظر می رسد وقت آن رسیده که با انجام طرح های غربالگری ضمن شناسایی خاطیان آنها را از انجام فعالیت های اجتماعی محروم و و به یک الزام اجتماعی رهنمون کرد.