بیماری های عفونی
بیماری های عفونی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما؛ فیلمهای سینمایی و تلویزیونی و انیمیشن «سفر صفر علی»، «باغ ماهی»، «روزنامه نگار»، «افسانه شهر قالی»، «نفس بکش»، «بانوی کوچک»، «نبرد نهایی»، «مسافر»، «نیوتن»، «برادران»، «جزیره رنگین»، «برهوت»، «جورج کنجکاو 2»، «دوست ربات من»، «عروسی»، «تنهایی یک دونده استقامت»، «نابغه»، «تکم چی»، «خانواده گرفتار»، «کارمند نمونه»،...
40 فیلم سینمایی، تلویزیونی و انیمیشن در روزهای پایانی هفته از تلویزیون پخش می شود که در بین آنها آثار قابل توجهی چون ویل هانتینگ نابغه، رهایی از شائوشنگ و ذهن زیبا به چشم می خورد. همچنین «نبرد نهایی»، «برادران»، «برهوت» و «عروسی» فیلم های جدیدی هستند که این هفته روی آنتن شبکه های سیما می روند.
مسوول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت گفت: چند روز گذشته درخواست مجوز اضطراری واکسن کووایران برکت به وزارت بهداشت ارایه شد که امیدواریم امروز (دوشنبه 17 خرداد ماه) تکلیف این واکسن مشخص و مجوز هرچه سریعتر صادر شود.
مینو محرز با بیان اینکه جذب فلزات بر روی بدن اصلا ربطی به نوع خاصی از واکسن ندارد، گفت: در همه واکسنها مقدار خیلی کمی جیوه وجود دارد در نتیجه خاصیت مغناطیسی ایجاد میکند.
متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مصرف کورتون برای درمان کووید 19، گفت: کورتون یک شمشیر دو لبه است و با تضعیف سیستم ایمنی بدن هم می تواند آثار بیماری کووید19 را کم کند و هم اینکه ممکن است باعث شود بدن نتواند در برابر ویروس مقابله کند.
با آغاز واکسیناسیون علیه کرونا در کشور، سوالات زیادی پیرامون این موضوع وجود دارد اعم از اینکه افراد دارای سابقه کرونا می توانند واکسن تزریق کنند، شرایط تزریق واکسن در مبتلایان فعلی کرونا چیست، آیا امکان ابتلا به بیماری کووید 19 بعد از تزریق نوبت اول وجود دارد و...
ایسنا نوشت: با آغاز واکسیناسیون علیه کرونا در کشور، سوالات زیادی پیرامون این موضوع وجود دارد اعم از اینکه افراد دارای سابقه کرونا می توانند واکسن تزریق کنند، شرایط تزریق واکسن در مبتلایان فعلی کرونا چیست، آیا امکان ابتلا به بیماری کووید 19 بعد از تزریق نوبت اول وجود دارد و...
افراد با سابقه ابتلا به کووید -19 ممکن است عوارض جانبی موضعی و سیستمیک بیشتری را شامل تب، لرز، میالژی، خستگی بعد از دوز اول واکسن نسبت به افراد بدون سابقه ابتلا به کرونا تجربه کنند.
با آغاز واکسیناسیون علیه کرونا در کشور، سوالات زیادی پیرامون این موضوع وجود دارد اعم از اینکه افراد دارای سابقه کرونا می توانند واکسن تزریق کنند، شرایط تزریق واکسن در مبتلایان فعلی کرونا چیست، آیا امکان ابتلا به بیماری کووید 19 بعد از تزریق نوبت اول وجود دارد و...
امروز موضوع آهنربایی شدن بدن کسانی که واکسن کرونا زده اند در صدر اخبار پربازدید کرونا بود.
ایسنا نوشت: یک متخصص بیماریهای عفونی تاکید کرد: افرادی که واکسن کرونا تزریق کردهاند، هنگام تزریق واکسن ناقل این بیماری نیستند.
سعید صحبتی گفت: برنامه ریزی که برای معلمان، اساتید و مدرسان دانشگاه انجام شده این است که تا شهریور باید واکسیناسیون آنها انجام شود به لحاظ اینکه تا ابتدای مهر ماه دو نوبت واکسن را دریافت کرده باشند.
رییس جمعیت تولد دوباره با انتقاد از اینکه 37 هزار پرسنل فعال در مراکز درمان اعتیاد و کاهش آسیب هنوز برای تزریق واکسن کرونا در اولویت قرار نگرفتهاند، نسبت به شیوع گسترده کرونا از طریق پرسنل و خدمات گیرندگان این مراکز هشدار داد.