بیکاری فرزندان مهمترین مشکل آزادگان شیروان است

بجنورد - ایرنا - رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شیروان گفت: مهمترین مشکل آزادگان این شهرستان، نبود اشتغال برای فرزندان آنان است.
رمضانعلی رازقی روز یکشنبه با گرامیداشت 26 مردادماه، سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی اظهار داشت: این شهرستان 105 آزاده سرفراز داشته که با درگذشت شماری از آنان هم اینک شمار آنان به 101 تن رسیده است.
وی افزود: برای حل مشکل اشتغال فرزندان آزادگان وام های 250 تا 500 میلیون ریالی به هر یک از فرزندان آنان برای ایجاد اشتغال پرداخت می شود. وی با بیان اینکه براساس قانون 25 درصد استخدامی سازمان ها به اشتغال فرزندان ایثارگران و شاهد تعلق دارد، گفت: امسال به 50 نفر از فرزندان خانواده های آزاده، جانباز و شهدا وام اشتغالزایی با کارمزد چهار درصد و مدت زمان بازپرداخت هفت ساله پرداخت شده است. رازقی افزود: همچنین به 12 نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران شهرستان، به هر نفر مبلغ 850 میلیون ریال وام مسکن با سود چهار درصد و بازپرداخت 20 ساله داده شده است. رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شیروان گفت: امروز به مناسبت سالروز ورود بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، به خانواده هر یک از آزادگان یک بسته بهداشتی شامل پنج عدد ماسک، مایع ضدعفونی کننده، تقدیرنامه اهدا شده است. شهرستان شیروان در دوران دفاع مقدس 637 شهید و یکهزار و 500 جانباز تقدیم نظام کرده و هم اکنون 101 آزاده دارد.
*س_برچسبها_س*