سه‌شنبه 12 فروردین 1404

بی‌اعتنایی اینزاگی به مهدی طارمی در بازگشت به میلان

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
بی‌اعتنایی اینزاگی به مهدی طارمی در بازگشت به میلان

سرمربی اینتر با وجود درخشش مهاجم ایرانی در ایام فیفا دی ولی او را به ترکیب اصلی مقابل اودینزه راه نداد.

«کوره‌آ زوج تورام به جای طارمی»، این محتوای گزارش امروز (شنبه) نشریه کوریره دلو اسپورت ایتالیا از ترکیب احتمالی اینتر برای بازی فردا مقابل اودینزه است.

این درحالیست که طارمی در ایام فیفادی با زدن 2 گل به عنوان تاثیرگذارترین بازیکن اینتر در این ایام شناخته شد.

ستاره تیم ملی ایران در بازی اخیرش مقابل ازبکستان خوش درخشید و به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

طارمی در این فصل برای اینتر نتوانسته درخشش لازم را داشته باشد ولی بازی درخشانش در ایام فیفا دی از چشم اینزاگی دور مانده است.

نشریه ایتالیایی می‌نویسد که لوتارو مارتینز از ناحیه ران مصدوم شده و نمی‌تواند اینتر را همراهی کند به همین خاطر اینزاگی از میان کوره‌آ، طارمی و آرناتوویچ مهاجم آرژانتینی را انتخاب کرده است.

براساس گزارش کوریره دلو اسپورت، کوره‌آ در این فصل هرچند مهاجم دوم اینتر نبوده و طارمی و آرناتوویچ به عنوان گزینه پشتیبان برای زوج مارتینز و تورام بودند، اما اینزاگی این بار به کوره‌آ اعتماد کرده است.

منبع: خبرگزاری فارس از میان اخبار

شیدایی ژوزه مورایس در ترکیه؛ ناجی بودروم

(عکس) لحظه‌شماری فیفا با مهدی طارمی شروع شد

کمک برانکو ایوانکوویچ به استقلال برای شکست النصر

انتقاد شدید سردار دورسون از شرایط مسابقه پرسپولیس