جمعه 14 آذر 1404

بی بی سی

بی بی سی

وب‌گاه مشرق نیوز

ایده‌آل بنده این است که ما باید 290 سردار حکمرانی خوب داشته باشیم، خیلی از این هایی که در حال حاضر به مجلس می‌روند عالم هستند، دانشمند هستند اما حکمران خوبی نیستند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

محمدرضا باهنر درباره علت‌ها و ریشه‌های اعتراضات، وضعیت مجلس فعلی و آرایش سیاسی انتخابات سال آینده سخن گفت.

وب‌گاه عصر ایران

فرد مهاجم گفته است: «در مراجعات مکرر به سفارت هیچ پاسخی از آن‌ها دریافت نمی‌کردم و تصور می‌کردم همسرم در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران است و حاضر به دیدار با من نیست. امروز صبح تصمیم گرفتم با اسلحه کلاشینکفی که از قبل تهیه کرده بودم، به سفارت بروم.»

خبرگزاری دانشجو

وب‌گاه عصر ایران

ساعتی بعد از حملات پهپادها که بامداد پنج‌شنبه رخ داد، ارتش اوکراین اعلام کرد که روسیه بیش از 30 موشک نیز به سوی این کشور شلیک کرده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

یزدی خواه گفت: مواضع سلبریتی ها اکثر متعادل بود ولی بعضی‌ها در مواضع رادیکالی افتادند که قابل دفاع نبود مثل آقای علی دایی می‌گوید در اردبیل فلان اتفاق افتاده و وقتی از او می‌خواهیم که دقیقا بگوید چه بوده و چه اتفاقی افتاده است جوابی ندارد... مجلس روی فالوور جمع کردن سلبریتی ها حساسیت دارد وگرنه ما این‌همه چهره فرهنگی و هنری و ورزشی فرهیخته داریم و روی آن‌ها هیچ حساسیتی نداریم.

وب‌گاه عصر ایران

حزب کارگر: نگرانی از زدوبند و تضاد منافع میان رئیس بی بی سی و دولت است.

وب‌گاه ورزش سه

مارسلو بیلسا، مربی آرژانتینی سابق لیدزیونایتد، شانس اصلی جانشینی فرانک لمپارد برای هدایت اورتون است.

وب‌گاه عصر ایران

بی بی سی هم این اشتباه را مرتکب شد و سپس عذرخداهی کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

سردار محمدرضا نقدی در گفت و گوی تفصیلی فتنه 1401 را تشریح و ابعاد مختلف آن را بررسی کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

کارشناس شبکه انگلیسی بی بی سی فارسی پاسخ‌های متفاوتی به مجری این شبکه داد.

وب‌گاه عصر ایران

یک بیماری کشنده و به سختی قابل تشخیص ده سال است که درختان ارزشمند زیتون جنوب ایتالیا را به نابودی کشانده است. اکنون مسئولیت نجات این درختان برعهده یک جوخه بسیار آموزش دیده از سگ‌ها می‌باشد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

روز دوشنبه، جلسه ماهانه «شورای امور خارجی اتحادیه اروپا» به ریاست جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی این اتحادیه برگزار خواهد شد و همه وزرای خارجه کشور‌های عضو با هم دیدار خواهند کرد.