یک‌شنبه 8 شهریور 1405

تأکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه روابط کار پیگیری ویژه می‌شود

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
تأکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه روابط کار پیگیری ویژه می‌شود

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «حجت‌الله عبدالملکی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در برنامه تلویزیونی میز اقتصادی در تشریح راهبرد‌های وزارت مردم اظهار داشت: افزایش مزد توافقی از سوی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی بود و دولت نیز با رعایت اصل سه جانبه‌گرایی تلاش کرد دغدغه‌های دو طرف رعایت شود. وی افزود: مصوبه افزایش مزد برای همه دستگاه‌های دولتی، عمومی و شرکت‌ها لازم به...

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «حجت‌الله عبدالملکی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در برنامه تلویزیونی میز اقتصادی در تشریح راهبرد‌های وزارت مردم اظهار داشت: افزایش مزد توافقی از سوی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی بود و دولت نیز با رعایت اصل سه جانبه‌گرایی تلاش کرد دغدغه‌های دو طرف رعایت شود.

وی افزود: مصوبه افزایش مزد برای همه دستگاه‌های دولتی، عمومی و شرکت‌ها لازم به اجراست و این مهم می‌تواند تحولی در کارایی تولید کشور ایجاد کند.

عبدالملکی، بازار تولید کشور را نیازمند نیروی کار ماهر و کارشناس دانست و گفت: در سال جاری و بر اساس سیاست‌های کلان حاکمیت و تأکیدات مقام معظم رهبری تحول اساسی را در آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای خواهیم داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه افزایش مزد منجر به افزایش بهره‌وری و سود‌آوری می‌شود، اظهار داشت: جهش اقتصادی در کشور با دستان کارگران رقم می‌خورد و دولت خود را موظف به حمایت از آنان می‌داند.

وی در موضوع پرداخت هوشمند یارانه‌ها نیز گفت: بر این اساس خانواده‌ها برای دریافت یارانه در دهک بندی‌های مشخص قرار می‌گیرند و برای رفع نگرانی خانوار‌ها سامانه‌هایی متمرکز برای ثبت اعتراض فعال خواهد شد.

عبدالملکی با تأکید بر اینکه هوشمندسازی یارانه‌ها شاخص‌های فقر را بهبود می‌بخشید، افزود: رسیدگی به فقرا و کاهش فاصله طبقاتی راهبرد دولت مردمی در اجرا و اقدام است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بانک اطلاعات رفاه ایرانیان به صورت مستمر به روزرسانی می‌شود و گامی مهم برای تحقق عدالت‌محوری در کشور است.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت مردم برای حوزه مسکن کارگری، اظهار داشت: افزایش حق مسکن و ساخت 400 هزار واحد مسکونی کارگری از جمله برنامه‌های در دست اقدام است.

عبدالملکی از امنیت شغلی کارگران و ساماندهی روابط کارگر و کارفرما به عنوان 2 مؤلفه مهم در حوزه تولید اشتغال‌آفرین نام برد و گفت: به صورت ویژه در حوزه روابط کار این موارد که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز بوده پیگیری و دنبال می‌شود.