چهارشنبه 24 بهمن 1403

اجتماعی وب‌گاه تابناک

اجتماعی وب‌گاه تابناک

آخرین آمار مبتلایان «کووید -19»/ زندانی محکوم به قصاص پس از 23 سال آزاد شد / نجات از مرداب وحشتناک / 5 مصدوم در انفجار آبگرمکن خانه / ربودن اشتباهی صاحبکار به جای شاگرد مغازه / شلیک در خلاف جهت / غرق شدن پسر نوجوان در روز تولدش / عامل قتل مسلحانه زن جوان خودکشی کرد؟/ نقشه ناکام دو زن شیشه‌ای برای سرقت خانه همسایه / نجات 20 نفر از دل آتش در خیابان ملت

در 24 ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از 153 میلیون و 529 هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش بیش از یک هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید -19» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال 1361 تن از ایشان وخیم است.

بر اساس رنگ‌بندی جدید کرونایی کشورمان، که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر کرده، در شرایطی که هفته گذشته شاهد بهبود اوضاع و کاهش شمار شهر‌های قرمز بودیم و این گونه به نظر می‌رسید که موج هفتم شیوع ویروس و بیماری از قله خود عبور کرده است، بار دیگر شاهد افزایش شمار شهر‌های قرمز هستیم.

در 24 ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از 153 میلیون و 509 هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش حدود 4 هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید -19» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال 1386 تن از ایشان وخیم است.