دوشنبه 8 تیر 1405

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

رییس هیات مدیره بانک کارآفرین در پیام نوروزی خود ابراز امیدواری کرد که با توجه به تغییرات انجام شده در بانک کارآفرین در سال1402، سال جدید منشا قدم های جدید در راستای رسیدن به اهداف بزرگتر این بانک در سال1403 خواهد بود.

آغاز سال 1403 را به تمامی همکاران عزیز، سهامداران و مشتریان ارزشمند بانک کارآفرین تبریک و تهنیت عرض می کنم.

حسین طلاکش نائینی عضو هیات مدیره بانک کارآفرین در پیام نوروزی خود با اشاره به انجام پروژه مهاجرت در بانک کارآفرین در سال گذشته ابراز امیدواری کرده است که " با تغییرات اعمال شد امید است، در سال جدیدبتوان از این بستر ایجاد شده به بهترین نحو استفاده کرد و با ارائه خدمات و محصولات جدید، متنوع و قابل رقابت، به ارتقا شاخص های عملکردی بانک کمک کرد."

مسعود شریفات عضو هیات مدیره بانک کارآفرین در پیام نوروزی خود به ذکر موفقیت های سال1402 بانک کارآفرین اشاره کرد و آرزومند موفقیت های بیشتر در سال 1403 شد.

سرپرست بانک دی در دیدار نوروزی با کارکنان بر ضرورت اهتمام در تحقق شعار سال و جهش در تمامی شاخص‌های عملیاتی تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس از رشد بیش از 40 درصدی تولید بریکت گرم در این کارخانه در سال 1402 خبر داد.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در جریان بازدید از خطوط تولید و مراکز ارایه خدمات به مشتریان از جمله معاونت بازاریابی و فروش و همچنین مجهزترین مرکز تماس امداد خودرویی کشور در شرکت امدادخودروایران، بر ارایه محصول و خدمات باکیفیت به مشتریان تاکید کرد.

شرکت بیمه دی به مناسبت سال نو و از 28 اسفند 1402 تا 28 فروردین 1403 به مدت یک ماه خدمات ویژه امداد خودرو به رانندگان دارای بیمه نامه بدنه خود، ارائه می دهد.

سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با حمایت و حضور همراه اول به‌مدت 14 روز در مصلی بزرگ تهران در حال برگزاری است.

همراه اول ضمن شادباش نوروز، از ارائه بسته‌های متنوع عیدی 1403 خبر داد.

نخستین روز کاری سال 1403 با روند صعودی شاخص کل بورس و بازدهی مثبت برای اکثر سهم‌ها همراه بود؛ این در حالی است که در بازار طلا و سکه، خریداران با افزایش قیمت‌ها روبرو شدند!

دکتر اسماعیل لله گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پیامی فرا رسیدن سال جدید را تبریک و تهنیت گفت.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، طی پیامی فرارسیدن بهار طبیعت و سال جدید را به خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و سپس به همه فعالان بخش صنعت کشور و مردم عزیز ایران، تبریک گفت.

پیش از شروع سال جدید، سازمان امور مالیاتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد در سال 1403 نرخ مالیات بر ارزش افزوده از 9 درصد به 10 درصد افزایش خواهد یافت؛ این رویکرد به معنای کاهش قدرت خرید مردم و همچنین کاهش تقاضای کل جامعه در سال جدید است.