دوشنبه 8 تیر 1405

اقتصادی وب‌گاه تابناک

اقتصادی وب‌گاه تابناک

امروز مطالبی همچون بورس در سال 1403 از چه روزی آغاز می‌شود؟، شرایط برای نماد‌های شتهران، وتجارت، فارس و تاپیکو متفاوت خواهد شد؟، این عرضه اولیه 355 درصد بازدهی داشت، نکات مهمی که برای خرید طلا و سکه باید بدانید، کدام سهم‌ها مستعد رشد هستند؟، شرکت کلر پارس 5 ماه است با سرپرست اداره می‌شود!؛ در سایت نبض بورس قرار گرفته است.

دستگاه‌های عابربانک در شعب مختلف بانکی، در بسیاری از مناطق تهران خالی از اسکناس هستند.

در روزهای اخیر بانک مرکزی ترکیه در اقدامی غیرمنتظره نرخ بهره سیاستی خود را از 45 درصد به 50 درصد افزایش داد. رویکردی که به نظر می رسد در جهت جلوگیری از تداوم روند صعودی نرخ تورم باشد.

یک اقتصاددان تصریح کرد: قیمت دلار تعادلی روی 65 هزار تومان با 10 درصد بالاتر و یا پایین‌تر می‌تواند باشد.

بانک ملی سوئیس روز پنجشنبه با کاهش نرخ بهره، بازارها را غافلگیر کرد و به اولین بانک مرکزی بزرگ جهان تبدیل شد که از زمان شروع مبارزه با افزایش قیمت‌ها پس از همه‌گیری اقدام به کاهش نرخ بهره کرده است.

جناب آقای رئیسی! فکر نمی کنید وعده جنابعالی به مردم خیلی مهم تر از ادعای برخی است؟! آن برخی باید پاسخگو باشند یا رئیس جمهور؟!

دکتر سید محمدمهدی بهشتی‌نژاد به مناسبت ایام نوروز و آغاز سال 1403 هجری شمسی پیام تبریک صادر کرد.

در آخرین روزهای سال 1402، شورای مدیران بیمه سرمد با هدف ارائه گزارش عملکرد و برنامه‌های آتی مدیریت‌های ستادی شرکت برگزار شد.

مدیرعامل شرکت صنایع تولیدی کروز طی پیامی فرارسیدن نوروز 1403 و تقارن آن با طلیعه روح نواز ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در پیام نوروزی سال 1403، تاکید کرد: این بنگاه در سال پیش رو راهبرد و سیاست‌هایی را با جدیت دنبال و پیاده‌سازی خواهد کرد که رضایت مردم و سایر ذینفعان کسب شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران اجرای طرح های توسعه مجتمع مس سونگون را مقدم تر از دیگر بخش ها در سونگون دانست و گفت: مهم‌ترین موضوع در مجتمع مس سونگون توسعه است و اگر به این موضوع توجه لازم نداشته باشیم مسیر طی شده در سالیان گذشته ادامه خواهد یافت.

ایران خودرو فراخوان مجدد متقاضیان خودروی پارس را براساس مجوز تداوم تولید از سوی نهادهای ذی‌ربط آغاز کرد.

درحالی گروه بهمن به عنوان حامی تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های کسب سهمیه المپیک بود که این تیم پس از درخشش در مسابقات کسب سهمیه قاره‌ای، شب گذشته به تهران بازگشت.

سازمان امور مالیاتی کشور در اطلاعیه ای رسمی از افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال جدید خبر داد.

بانک ملی ایران با استفاده از اختیار قانونی دولت در بودجه سال 1402 از طریق انتشار اوراق، به میزان 250 هزار میلیارد ریال افزایش سرمایه می دهد.