دوشنبه 16 شهریور 1405

سیاسی وب‌گاه تابناک

سیاسی وب‌گاه تابناک

رئیس‌مجلس شورای اسلامی در پیام تسلیت در پی زلزله در استان هرمزگان، به کمیسیون عمران جهت ارایه گزارش از حادثه و نحوه امدادرسانی به مجلس ماموریت داد.

بانک مرکزی در واکنش به محدودیت شدید ارائه خدمات بانکی به اتباع خارجی اعلام کرد: خدمات مبتنی بر کارت، خرید اینترنتی و انتقال وجه از طریق پایا (تا سقف 100 میلیون ریال) برای کلیه اتباع خارجی همچنان در دسترس است‌.

موسوی گفت: حقوق مشمولان قانون کار دولتی اصلاح شد و دولت در مصوبه‌ای با افزایش حقوق مشمولان قانون کار در دستگاه‌های اجرایی متناسب با این قانون موافقت کرد.

جمیله علم الهدی با تاکید بر اینکه با توجه به فساد و فحشا و بی بندوباری، هیچ دوره تاریخی برای زنان در سراسر جهان بدتر از دوره فعلی نبوده است، افزود: ما به عنوان کشور اسلامی و خانواده شهدا به عنوان پیشروان معنویت در این زمینه وظیفه بزرگی دارند.

این بحث جدیدی نیست و در همه دوره ها از جمله در دوره آقای روحانی و یا خاتمی و همچنین احمدی نژاد ما این گونه مسایل را داشتیم همواره عده ای مسایلی را مطرح کرده اند و عده ای دیگر آمده اند و بازی به همزنی کرده اند. نمی توانیم بگوییم حاکمیت همسو، نمی تواند واجد چنین رویکردی باشد

حدود یک هفته از اجرای طرح فروش بلیت هواپیما با نرخ دلاری به مسافران غیرایرانی می‌گذرد. واکنش‌های معترضانه و مخالفت‌آمیز به این طرح که «تبعیض‌آمیز» دانسته شده، همچنان ادامه دارد. رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران نیز از برخی تخلفات شرکت‌های هواپیمایی در جریان اجرای این طرح خبر می‌دهد.

فرماندار بندر خمیر گفت: تیم های امدادی و عملیاتی از ساعت اولیه زلزله جهت کمک به مردم روستای سایه خوش اعزام شده و در محوطه بیمارستان نیاپور این شهرستان هم بیمارستان صحرایی ایجاد شده است.

استاندار هرمزگان گفت: وقوع زلزله‌های شدید 6.1 و 6.3 ریشتری به همراه ده‌ها پس لرزه در روستاهای بندرخمیر تاکنون 5 کشته و 19 زخمی بر جا گذاشته است.

رواج تخلف در بزرگ‌ترین ماراتن علمی کشور، برهم زدن سخنرانی مسیح مهاجری در یزد، بیانیه تروئیکای اروپایی درباره برنامه هسته‌ای ایران، پارک‌ها در تسخیر معتادان و بی‌خانمان‌ها، سه هدیه دولت به جوانان در روز ازدواج، بلیت دلاری پرواز‌ها علیه سفر! چرا مذاکرات قطر گره خورد؟ و تورم در 22 استان بالاتر از میانگین کشور، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.

رسانه ها از آتش سوزی در کشتی حامل خودرو در دبی امارات خبر دادند و به جزئیات آن اشاره کردند.

شهردار تهران گفت: پس از 10 ماه بالغ بر 16 هزار میلیارد تومان امکانات شهرداری که در محاکم بر علیه ما بود با دفاع درست از دست شهرداری خارج نشد و بالغ بر 7 هزار میلیارد تومان دیگر از اموال شهرداری به آن بازگردانده شد.

رئیس جمهور در احکام جداگانه‌ای 7 نفرمنصوب کرد.

مخالفت صریح رهبری با اغتشاش گری، اقدام بسیار خوب و شایسته ای بود. همین موضع گیری ایشان، بهترین دلیل است که مسئولان ذیربط، بهانه و توجیهی برای پرهیز از برخورد قانونی با تندروها نداشته باشند و تندروها نیز نتوانند زیر نقاب انقلابی بودن و پیروی از رهبری پنهان شوند.

حجت‌الاسلام رئیسی دستور داد تا مراکز امکانات تفریحی دولت در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد و با تنظیم آئین نامه آن ظرف 2 هفته، به سراسر کشور ابلاغ شود.

پوردستان تشکیل تمدن نوین اسلامی و ظهور ولایت عظمی را دو هدف مهم مورد تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب برشمرد و گفت: در این راستا دو وظیفه فردی و اجتماعی بر عهده داریم و به عنوان اولین وظیفه فردی باید بنیه‌های اعتقادی و ایمانی خود را حفظ و تقویت کنیم.

یادگار امام گفت: باید مشکلات جامعه مطابق همان آرمان ها حل شود. آن آرمان ها استقلال، آزادی، پیشرفت، رفاه مردم، دنیای بهتر، آخرت بهتر و پیاده شدن احکام دینی بوده است. اینها را ارزیابی کنیم و اگر راه عاقلانه ای دارد همان را انتخاب کنیم. راه عاقلانه کار پرفایده تر و کم هزینه تر است.