سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

سیاسی وب‌گاه تابناک

سیاسی وب‌گاه تابناک

سخنگوی قوه قضائیه گفت: این دو دانشجو به اتهامات مختلف در مجموع به 16 سال حبس محکوم شدند اما طبق قانون، مجازات اشد یعنی 10 سال در مورد آنها اجرا خواهد شد.

محمد غرضی، فعال سیاسی، گفت: نه استیضاح‌ها قابل توجه است نه درخواست‌ها زیرا بارها دیده‌ایم که یک مطلبی درباره وزیری بیان می‌شود و حتی40امضا هم جمع‌شده است اما بعدا طرح استیضاح مسکوت می‌ماند.

رئیس جمهور گفت: متأسفانه در خصوص رتبه‌بندی معلمان صرفاً بخش مالی برجسته شده اما از ابعاد مختلف دیگری که می‌تواند جایگاه فرهنگیان را در جامعه ارتقاء دهد، غفلت شده است که این به نوعی ظلم در حق این قشر فرهیخته است.

فردی که ادای امام زمان می کرد در نیشابور دستگیر شد.

نماینده سابق مجلس گفت: نمایندگان مطمئن باشد پیگیری مجدد طرح صیانت از فضای مجازی با واکنش منفی مردم روبه‌رو خواهد شد و نتیجه‌ای از این طرح نصیب طراحان آن نمی‌شود و اصرار بر آن برای کارنامه طراحانش نیز آثار مثبتی برجای نمی‌گذارد.

آیت‌الله رئیسی در بیستمین سفر استانی خود، چهارشنبه این هفته همراه با برخی اعضای دولت به قزوین سفر می‌کند.

از نیمه دوم سال گذشته، برخی از مراجع و نهادها نسبت به فعالیت مشکوک و فسادزای اتاق‌های بازرگانی هشدار و حتی برخی از تخلف‌ها را هم گزارش دادند.

این روزها که سکوت سنگینی بر مذاکرات وین و احیای برجام حاکم است، ادعاهایی مبنی بر احتمال آزادشدن اموال بلوکه‌شده ایران و تلاش کشورهای همسایه درباره پرداخت بدهی‌های‌شان در فضای سیاسی و رسانه‌ای شکل گرفته؛ ادعاهایی که بیش از آنکه نزدیک به واقعیت باشد، تدبیری از جانب دولت برای مدیریت جنون ارزی کشور در دو هفته اخیر است.

حیوان‌آزاری ناجوانمردانه همراه با لبخند مسئولان!، خیال خوش پایان پاندمی کرونا، دومین سال خشکسالی با دست‌خالی!، سیل خاک در خوزستان، رفع حصار از کوچه اختر، ردپای موساد در ناامنی‌های اخیر افغانستان، تفاهم 10 بندی میان ایران و عربستان، هشدار تهران به تعلل واشنگتن، بدهی 333 نفر معادل یارانه 15 سال مردم ایران، خاموشی صدای فیلم‌های نوستالژیک و ماجرای «حصر» تا کجا ادامه دارد؟ از مواردی است...

هیات دولت با تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، ساماندهی صنایع و اصناف پیرامون تهران را در دستور کار قرار داد.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در نامه‌ای به حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، «قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار» را ابلاغ کرد.

یک منبع آگاه در دفتر محسن رضایی گفت که علت غیبت وی در آخرین جلسه ستاد اقتصادی دولت گذراندن دوران نقاهت بعد از بیماری بود که چند روز پیش به‌خاطر آن در بیمارستان بستری بوده و ادعاهای مطرح شده درباره کناره‌گیری یا برکناری از مسئولیت‌هایش در دولت صحت ندارد.

مراسم تشییع و خاکسپاری همسر آیت‌الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید شیعه، با حضور نمایندگان بیوت مراجع، اساتید و مدیران حوزه، مسؤولان استان، روحانیون و شاگردان این مرجع تقلید و همچنین مردم قم برگزار شد.

دادستان شهرستان نمین گفت: دستورات لازم برای بررسی علت تلف شدن یک قلاده خرس و شناسایی و دستگیری مسببان آن صادر شد تا با متخلفان در این زمینه برخورد قانونی شود.

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گران شدن دارو را بدیهی خواند و ادعا کردکه در آینده کمبود و گرانی دارو خواهیم داشت لذا باید دست اندرکاران هر چه سریع تر ورود پیدا کنند.

کمیته پیگیری مطالبات بانک ها با دستور مهرداد بذرپاش رئیس دیوان محاسبات در این نهاد نظارتی آغاز به کار کرد.