جمعه 29 خرداد 1405

سیاسی وب‌گاه تابناک

سیاسی وب‌گاه تابناک

رئیس جمهور، چهار سال تورم 40 درصد را عامل اصلی گرانی‌ها دانست و با اشاره به اقدامات دولت برای مهار تورم و گرانی گفت: موفقیت دولت این است که ظرف هشت ماه توانسته تا حدی جلوی سیل تورمی گذشته را بگیرد و نرخ رشد تورم مهار شده و در ماه‌های آتی کمتر و کمتر خواهد شد.

در پی فوت زندانی مهدی صالحی و "فضاسازی رسانه‌های معاند" اطلاعیه‌ای ازسوی روابط عمومی سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور به شرح زیر صادر شد.

مصطفی راغب، خواننده موسیقی پاپ، تلاوت اذان افطاری رئیس‌جمهور با هنرمندان را بر عهده گرفت.

مسئول روابط عمومی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه از توقیف کشتی حامل سوخت قاچاق در خلیج‌فارس خبر داد و گفت: از این کشتی 250 هزار لیتر سوخت قاچاق کشف شد.

سرپرست مرکز اورژانس تهران با تاکید بر اینکه مردم شایسته بهترین‌ها هستند، گفت: باید قدر مردم را بدانیم و باید بهترین خدمات را به آن ها ارائه کنیم.

تصاویری از دیدار جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه‌های مختلف هنری با رئیس جمهور را مشاهده می کنید. / پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

وزرا و رؤسای سازمان‌های زیر نظر رئیس جمهور مجاز شدند برای تسریع در انجام مسئولیت‌هایی که بر عهده دارند، یک «جانشین» تعیین و بخشی از وظایف سازمانی خود را وی تفویض کنند.

مقامات محلی آفریقای جنوبی اعلام کردند که تلفات سیل اخیر در این کشور تا اواخر روز گذشته (پنج‌شنبه) به 341 نفر رسیده و پیش‌بینی می‌شود این آمار افزایش یابد.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا آمادگی خود را برای سفر به کی‌یف، پایتخت اوکراین اعلام کرد.

«یاشار سلطانی» برملا کننده پرونده املاک نجومی بعد از گذشت 5 سال تبرئه شد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: در حال حاضر تعدادی از نمایندگان به صورت داوطلبانه آرای خود را در سایت اعلام می‌کنند اما این کار باید به صورت رسمی، قانونی انجام شود و فراگیر باشد.

لوریس چکناواریان، نادر مشایخی و فریدون شهبازیان از حوزه موسیقی، منوچهر شاهسواری، جواد شمقدری و محمدرضا شریفی‌نیا از حوزه سینما و محمود فرهنگ، اسماعیل خلج، حسین پارسایی و شهرام کرمی از حوزه تئاتر از جمله مهمانان افطار رمضان 1401 رئیس‌جمهور بودند.

رئیس جمهور گفت: هنرمندان با انبوه مشکلات مغفول مانده‌ای مواجه هستند که برای غلبه بر آنها لازم است کارگروه مشترکی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و فعالان عرصه هنر تشکیل شود.

لطف الله شیبانی طی مراسمی به عنوان فرماندار جدید شهرستان شیراز معارفه شد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از کمبود انسولین و نوار قند خون در کشور انتقاد کرد و گفت که در صورت حل نشدن این مشکل، اقدامات نظارتی لازم صورت می‌گیرد.

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش بینی کرد تاثیر کامل تحریم‌ها و خودداری خریداران از دریافت نفت روسیه، از ماه مه به بعد مشاهده خواهد شد.